Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

DIY Body scrub



Γεια σας κορίτσια μου! Τι κάνετε; Στο σημερινό ποστ θα σας δείξω ένα scrub που έφτιαξα μόνη μου μια μέρα που ήθελα να κάνω απολέπιση.

Συχνά κάνω μάσκες προσώπου μόνη μου στο σπίτι, με μέλι ζάχαρη και άλλα τέτοια υλικά. Τις προάλλες σκέφτηκα να κάνω ένα scrub πριν μπω στο μπάνιο και κατέληξα πως η καλύτερη   λύση για μένα και η πιο εύκολη είναι baby oil και ζάχαρη η αλάτι.

How to:
 Πάρτε ένα βάζο ή ένα πλαστικό σκεύος από παλιά κρέμα. Βάλτε μέσα όση ζάχαρη ή αλάτι εσείς θέλετε και ρίξτε μέσα όσο baby oil νομίζετε ώστε να βραχούν όλοι οι κόκκοι. Εγώ δεν χρησιμοποίησα συγκεκριμένη δοσολογία. Πάρτε παράδειγμα την φωτογραφία πάνω. Ανακατέψτε τα δύο υλικά και το scrub είναι έτοιμο. Η ζάχαρη ή το αλάτι να απολεπίσουν το δέρμα σας και θα το αφήσουν πολύ απαλό ενώ το baby oil θα το ενυδατώσει, ενώ δεν  θα χρειαστείτε καν ενυδατική κρέμα μετά το μπάνιο σας.

Δοκιμάστε και πείτε μου! Άντε και καλές απολεπίσεις κορίτσια!
Αν κάνετε εσείς μόνες σας μάσκες ή scrub αφήστε μου σχόλιο από κάτω την συνταγή να τη δοκιμάσω. Πολλά φιλιά!







1 σχόλιο:

  1. Kαλημέρα...καλώς σε βρήκα..Μου αρέσουν πολύ οι χειροποιήτες μάσκες ομορφιάς και όχι μόνο..Εγω έχω να σου παρουσιάσω μια δική μου αγαπημένη..Τσέκαρε εδω:
    http://mystickland.blogspot.gr/2012/08/scrub.html
    Μπορείς να δεις και άλλες,κάνοντας μια βόλτα απο το mystickland..
    φιλιά και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!