Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

-SHORTS ALWAYS IN-


Λοιπόν! Τα σορτσάκια όπως όλες ξέρουμε είναι πάντοτε στη μόδα. Κάθε χρόνο. Όπως τα 
jeans, τα all-star και δερμάτινα σακάκια. Κανείς δεν θα σε κρίνει που τα φοράς. Εγώ θα σας δείξω τις 6+1 προτιμήσεις μου για αυτό το καλοκαίρι και πείτε απόψεις κάτω στα σχόλια.




1. 
Classic high-waisted jean shorts




Έχουμε και λέμε. Το απλό jean ψηλόμεσο/ψηλοκάβαλο σορτσάκι ταιριάζει με όλα
και δείχνει τα πόδια μακρύτερα. Αν ο κορμός σας είναι σχετικά μικρός σε σχέση με το σώμα σας μην προτιμάτε υπερβολικά ψηλά σορτσάκια γιατί δεν θα σας κολακέψουν. Προτιμήστε κάτι ψηλόμεσο που να μην ξεπερνά τον αφαλό σας.
2. Studded shorts

Χαμηλοκάβαλα ή όχι, τα σορτσάκια με τρουκς είναι πολύ στη μόδα φέτος. Τόσο που υπάρχουν κοπέλες που φτιάχνουν και μόνες τους! Δίνουν μια ποιο ροκ διάθεση στο στυλ σας και είναι η τέλει ιδέα να ανανεώσετε και να αναβαθμίσετε τα παλιά σας σορτς. Αν θέλετε προμηθευτείτε και σεις τρουκς και βγάλτε την  DIYer  από μέσα σας!

3. American flag sorts

Τα σορτσάκια με την αμερικάνικη σημαία βάζουν χρώμα στο outfit και σας φτιάχνουν την διάθεση. Είναι κάτι ξεχωριστό και τρελιάρικο που πάντα θα πέσει το μάτι σου. Δεν θα έλεγα όχι.

4. Lace/crochet shorts

        












Τα  
σορτς τύπου δαντέλα ή το λεγόμενο crochet (αυτό που μοιάζει με τα σεμεδάκια που έχει η γιαγιά μας στο σαλόνι. Ποιος θα το έλεγε πως θα έρθουν και στην μόδα :Ρ) είναι πολύ in  αυτό το καλοκαίρι σε όλα τα χρώματα. Μ αρέσουν πολύ αλλά νομίζω πως προσθέτουν κανένα κιλό παραπάνω.  







5.Floral shorts


Τα λουλουδάτα σορτσάκια είναι κι αυτά μια όμορφη και διασκεδαστική επιλογή για το καλοκαίρι αλλά πρέπει να συνδυαστούν με απλά tops για να μην βγαίνει  too much  το αποτέλεσμα.


6. Bow shorts

Τα υφασμάτινα σορτσάκια με τον φιόγκο μπροστά. Δεν πιστεύω να μην τα χετε παρατηρήσει! Είναι κομψά και συγχρόνως άνετα λόγο του υφάσματος. Με ένα πουκαμισάκι ζωσμένο από μέσα  είναι το τέλειο καλοκαιρινό σικ outfit!!                                                      
       7.leather shorts 


Απίστευτο trend. Αν και λίγο τολμηρό ίσως, ταιριάζουν υπέροχα με την υφή ενός πουκάμισου και δίνουν πολύ εύκολα ένα ροκ ή σικ outfit. 


Σίγουρα υπάρχουν και πολλά άλλα είδη σορτς που παρέλειψα να σας αναφέρω.. Σκέφτηκα όμως   επειδή είναι κάμποσα, να μαζέψω όσα ξέρω να σας πω την γνώμη μου σε μερικές επιλογές.Εσάς ποια σας άρεσαν?

1 σχόλιο:

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!