Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Bad-day beauty tips


Γεια σας! Όλες μας έχουμε κοιτάξει τον εαυτό μας στον καθρέπτη ένα πρωί μονολογώντας: << Πως είμαι έτσι σήμερα?>>  Εγώ λοιπόν μάζεψα κάποια TIPS που ίσως να σας φανούν χρήσιμα.


Πρώτα απ όλα ενυδάτωση.
πιείτε αρκετό νερό ώστε η ενυδάτωση να 3εκινήσει από μέσα προς τα έξω
Χρησιμοποιείστε μια καλή ενυδατική κρέμα κατάλληλη για τον τύπο του δέρματος σας και αμέσως το δέρμα σας θα φωτίσει και θα δείχνει ποιο νεανικό. Τέλος ενυδατώστε τα χείλη σας με ένα lip balm.
 
Όχι foundation!
Το foundation δεν θα απλωθεί καλά στο αφυδατωμένο δέρμα όποτε καλύτερα να το παραλείψετε. Αναμείξτε λίγο αν θέλετε με την ενυδατική σας κρέμα ώστε να της δώσετε λίγο χρώμα και στη συνέχεια βάλτε λίγο concealer όπου χρειάζεστε! Ένα καλό concealer θα καλύψει τους μαύρους κύκλους και θα σας κάνει να φαίνεστε ποιο φρέσκια.

Μάτια.
Κρατείστε τα μάτια φυσικά.. Μην βάλετε μαύρη σκιά η μολύβι διότι θα τα επιβαρύνετε.
Προτιμείστε άσπρο η μπεζ μολυβί ‘’ μέσα στο μάτι ’’ και αρκετή μάσκαρα.

Ρουζ για ζωντάνια.
Τοποθετώντας ένα ρουζ σε απαλή ροζ απόχρωση τα μάγουλα σας θα αποκτήσουν μια υγιής και  νεανική όψη.

Τονίστε τα χείλη.
Αποφεύγοντας τα έντονα και σκούρα κραγιόν, καλύτερα σε μια ‘’κακή’’ μέρα να δώσετε μια ποιο φυσική απόχρωση στα χείλη σας. Προς θεού μην χρησιμοποιήσετε μπεζ κραγιόν η lip gloss! Θα σας κάνει να φαίνεστε ‘’αρρωστη’’. Επιλέξτε μια ροζ απόχρωση ημιδιάφανου lip gloss/κραγιον.

Έπειτα, μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου και ένα messy ban σ αυτήν την περίπτωση θα σας σώσουν

1 σχόλιο:

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!