Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012




Έψαξα-έψαξα και τελικά  βρήκα τα makeup trends που θα παίξουν αυτό το καλοκαίρι.  Έντονα κραγιόν  μεταλλικές αποχρώσεις και  έντονα ρουζ  θα συναντήσουμε παντού στα καταστήματα  φέτος , αφού έρχονται στη μόδα το καλοκαίρι του 2012. Λέω να σας τα απαριθμήσω στο παρακάτω άρθρο προσθέτοντας  κάποια προσωπικά σχόλια και how to.                    







1.Ματ δέρμα

Σας αρέσει το ματ αποτέλεσμα στο foundation σας; Αν ναι, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να το υποστηρίξετε και να είστε και στη μόδα. Βλέπω συνέχεια κοπέλες να λένε πως θέλουν highlights και πούδρα με shimmer. Πάμε καλά; Εγώ που έχω πολύ λιπαρό δέρμα θα έκανα τα πάντα να είχα ματ αποτέλεσμα. Δεν λέω,  πολύ όμορφο το αποτέλεσμα του highlight στα ζυγωματικά,  αλλά αυτό το καλοκαίρι, keep it matte!
How to: Για να πετύχετε το ματ αποτέλεσμα χρησιμοποιείστε mattefying primer (βάση που συγκρατεί την λιπαρότητα) και foundation σε μορφή πούδρας (έστω ένα oil-free foundation). 
2.Έντονα ζυγωματικά 

          
προσωπικά  αρέσει πολύ το αποτέλεσμα του bronzer περισσότερο από το ρουζ οπότε φέτος χαίρομαι που οι φωτοσκιάσεις είναι μέρος της μόδας. Αφήστε που κάνει και το πρόσωπο να φαίνετε ποίο λεπτό και κομψό. Προσέξτε όμως μην το παρακάνετε γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να φαίνετε το πρόσωπο σας ‘’βρώμικο’’.
How to: με ένα ματ bronzer (τερακότα) σχηματίστε μια γραμμή την οποία θα ‘’σβήσετε’’ σε μια  νοητή  γραμμή η οποία θα ξεκινά απ το αυτί σας και θα σταματάει λίγο πριν το στόμα. (Για να βρείτε που θα σταματάει το bronzer  τοποθετήστε το πινέλο σας κάθετα απ την  κόρη του ματιού σας.)



3.  No makeup makeup 
(η εντύπωση πως δεν είστε βαμμένες)

και  έντονες βλεφαρίδες. 


Υπέροχο trend και πολύ εύκολο να το πετύχεις. Το μόνα καλλυντικά που χιάζεσαι είναι μάσκαρα η ψεύτικες βλεφαρίδες ένα foundation και ένα bronzer.
How to: απλώστε μια ενυδατική με χρώμα ή αναμείξτε το foundation σας με την ενυδατική σας κρέμα για ελαφριά κάλυψη και concealer όπου χρειάζεται. Τοποθετήστε λίγη τερακότα, μια σκιά σε φυσικό τόνο η καθόλου και τέλος  χρησιμοποιείστε ψεύτικες βλεφαρίδες ή πολλές στρώσεις μάσκαρας. Τα χείλη μπορείτε να τα αφήσετε έτσι ή να βάλετε ένα κραγιόν σε πολύ φυσικό τόνο με λίγη γυαλάδα ή ένα lip gloss.
4.liquid/gel eyeliner


το eyeliner είναι μεγάλη μου αγάπη. Από τότε που άρχισα πριν 2 χρόνια να το χρησιμοποιώ δεν το αποχωρίζομαι σχεδόν σε κανένα μακιγιάζ. Νομίζω ότι ολοκληρώνει το μακιγιάζ και κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και ποιο γοητευτικά.
How to: πάρτε ένα υγρό eyeliner που να σας βολεύει και αργά και σταθερά ακολουθείστε τη γραμμή του ματιού σας. Την ημέρα μια λεπτή  γραμμή είναι  πολύ όμορφη και ένα ποιο έντονο cat eye το βράδυ είναι ιδανικό.

                                   
                                        4.έντονα φρύδια
 


Ένα ακόμα υπέροχο trend που υποστηρίζω. Μ αρέσουν τα χοντρά φρύδια. Στις πασαρέλες φτάνουν στο σημείο να είναι απεριποίητα. Βέβαια προτιμούσα να μένει και εκεί αφού οι makeup artist είναι ειδικοί στο να τα κάνουν να φαίνονται όμορφα. Δε νομίζω να φαίνονται τόσο κολακευτικά τα άβγαλτα φρύδια in real life.
Ηοw to: Αφήστε τα φρύδια σας να μεγαλώσουν και βγάλτε με το τσιμπιδάκι μόνο τις τριχες που περισσεύουν γύρω από το σχήμα.

5.Μεταλλικές αποχρώσεις.
Όμορφες μπρονζέ και ασημένιες σκιές σε μεταλλική υφή. Δεν θα έλεγα όχι, αφού κολακεύουν πολύ όλα τα μάτια.


                                  6.Μονόχρωμο μακιγιάζ.  
Αν και προσωπικά δεν μ αρέσει η μονοχρωμία στο μακιγιάζ  πολλές θα το προτιμήσουν  φέτος αφού είναι πολύς τη μόδα. Χαρίζει ένα πολύ γήινο και  φυσικό αποτέλεσμα.
How to: επιλέξτε κραγιόν σκιές και ρουζ σε γήινες όμοιες αποχρώσεις.



                                  7. Έντονο φωτεινό ρουζ
Το έντονο ρουζ είναι μεγάλη μου λατρεία. Παλιότερα ήταν στη μόδα τα καφετί κεραμιδί ρουζ. Φέτος όμως έντονα ροζ και κοραλλί σαν να τσιμπήσατε μόλις τα μαγουλάκια σας. Αμέσως δίνουν φρέσκο και νεανικό αποτέλεσμα.  Ρουζάκια που φτιάχνουν τη διάθεση πραγματικά! Τα συστήνω ανεπιφύλακτα! How to: Χαμογελάστε, απλώστε το ρουζ στα μήλα και σβήστε το προς τα πίσω.8. Έντονα χείλη



 

 
Νομίζω πως όχι μόνο εγώ αλλά και όλες μας λατρεύουμε τα έντονα χείλη. Είναι ένα εύκολο μακιγιάζ, αφού δεν χρειάζεστε  πολλά-πολλά. Λίγη μάσκαρα στα μάτια το κραγιόν σας και φύγατε! Το φούξια, το κοραλλί, το πορτοκαλί και κόκκινο σε όλες τις υφές του (θα κάνω ξεχωριστό
post γι’ αυτό ) παίζουν πολύ στα χείλη φέτος το καλοκαίρι.
How to: απλώστε προσεκτικά το κραγιόν σας στα χείλη προσέχοντας να μη βγει απ’ έξω. Αν θέλετε μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα ίδιο χρώμα μολύβι χειλιών ώστε να φτιάξετε το σχήμα πρώτα. Προσοχή! Με έντονα χείλη δεν κάνουμε ποτέ έντονο μακιγιάζ στα μάτια!(εκτός αν είναι για πολύ βραδινή έξοδο αλλά και  πάλι φροντίζουμε το αποτέλεσμα να μην φαίνετε βαρύ)


Εσάς ποια είναι τα αγαπημένα σας MAKEUP TRENDS?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!