Σάββατο 9 Μαΐου 2015

APIVITA Cleansing Foam Face & Eyes (olive & lavender) | REVIEW


Γεια σας! Σήμερα θα μιλήσουμε για το Cleansing Foam (face & eyes with olive and lavender) από την APIVITA. Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει το gel της ίδιας σειράς με πρόπολη και κίτρο και είχα μείνει σούπερ ευχαριστημένη. Ομολογώ όμως ότι ο συγκεκριμένος αφρός μου άρεσε ακόμα περισσότερο λόγω της υπέροχης μυρωδιάς του. Δεν έχω συναντήσει καθαριστικό προσώπου να μυρίζει τόσο όμορφα, να με ξυπνάει και να με αναζωογονεί.

Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει ακριβώς με τις συσκευασίες και αν μαζί με την συσκευασία άλλαξε και η σύσταση του προιόντος, αλλά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι το συγκεκριμένο cleansing foam με την καινούρια συσκευασία είναι FREE OF SLES,SLS,PARABENS,SILICONES,PROPYLENE GLYCOL,MINERAL OIL, ETHANOLAMINE, PHTHALATES, PCM,..
 
Η συσκευασία είναι από ανακυκλώσιμο υλικό και είναι 92% φυσικό προϊόν με βάση το νερό.

Καθαρίζει και δίνει φρεσκάδα στο δέρμα μου χωρίς να  αφήνει υπολείμματα ή να το ξηραίνει,. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και κάνει και για ντεμακιγιάζ. Εγώ συνήθως κάνω τα ''πάνω πάνω'' με το bioderma και μετά για το υπόλοιπο ντεμακιγιάζ και καθαρισμό, χρησιμοποιώ τον αφρό.
Η αντλία είναι πολύ πρακτική, και η συσκευασία αναβαθμισμένη με μια αίσθηση πολυτέλειας.

Το απλώνω σε βρεγμένο δέρμα πρωί και βράδυ ή μέσα στη μέρα αν θέλω να ξεβαφτώ. 

Κοστίζει γύρω στα 13€ και είναι 200ml.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το cleansing foam από το inatural.gr το οποίο κάνει 10 ήμερα προσφορών σε διαφορετικές εταιρίες. Αυτό το δεκαήμερο, προσφέρει -25% έκπτωση στα προϊόντα της APIVITA και δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελία άνω των 20€. 

Επίσης με αφορμή το δεκαήμερο υπάρχει αντίστοιχος διαγωνισμός στο facebook page! 

Πέρα από τα καθαριστικά προσώπου σας προτείνω ανεπιφύλακτα τις μάσκες και την ενυδατική  Aqua Vita.

Πείτε μου κάτω στα σχόλια την γνώμη σας αν έχετε δοκιμάσει τον αφρό ή τι να δοκιμάσω για επόμενο apivita review. Au revoir! 

6 σχόλια:

  1. Οι καινούριες συσκευασίες μου αρέσουν ακόμα περισσότερα! Το συγκεκριμένο προϊόν είναι πράγματι πολύ καλό και μυρίζει υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το καθαριστικό το έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες και επειδή το δέρμα μου λατρεύει λεβάντα θα το τσεκάρω σίγοουρααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν εχω δοκιμασει χειροτερο καθαριστικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν εχω δοκιμασει χειροτερο καθαριστικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!