Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014

Η πηγή έμπνευσής μου! (Διατροφή και άλλα πολλά)Αν ψάχνετε έμπνευση για την διατροφή και την γυμναστική σας όπως και διάφορα tips, το tumblr με έχει βοηθήσει πάρα πολύ! Μπαίνω κάθε μέρα και βλέπω νέα ποστ από fitness blogs και ποστάρω και γω στο δικό μου.


 Γενικά το tumblr με έχει βοηθήσει να μην τα παρατήσω γιατί για μένα η υγιεινή διατροφή είναι τεράστια αλλαγή στη ζωή μου, μιας και λατρεύω το φαγητό. Παρατήρησα ότι όσο καθόμουν στο tumblr τόσο πορωνόμουν. Όσο το ξεχνούσα, χαλούσα την διατροφή μου.  Γενικά νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή επιρροή για όσες θέλουν να εμπνευστούν γενικότερα και όχι μόνο για το σώμα τους.

Το δικό μου blog  είναι τύπου lifestyle θα μπορούσα να πω. Ποστάρω ότι μου αρέσει και ότι θαυμάζω. Αντί να κατεβάζετε φωτογραφίες στον υπολογιστή σας και να τον γεμίζετε, το tumblr είναι ένας τρόπος αποθήκευσης. Ομολογώ ότι έχω πωρωθεί πολύ άσχημα με αυτό το website!
Το δικό μου:

Μερικά blogs που ακολουθώ:
 http://ukrainianbarbiedoll.tumblr.com/
http://lets-getfit-together.tumblr.com/
http://fitnessisfitfor-me.tumblr.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!