Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012




Γεια σας κορίτσια! Άργησα λίγο αυτό το ποστ αλλά επιτέλους το ανέβασα. Λοιπόν για να μην τα πολυλογώ αν θέλετε review για την παλέτα θα το βρείτε εδώ.
Παρακάτω υπάρχουν μερικά swatches για να δείτε πως γράφει περίπου. Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένη απ την παλέτα. Αν ξανά έκανα τώρα τις αγορές μου θα διάλεγα την shimmery ώστε να έχουν καλύτερη απόδοση γιατί κακά τα ψέμματα χωρίς primer δεν γράφουν.
Το προνόμιο είναι ότι είναι 88 χρώματα από τα οποία τα περισσότερα δεν θα αγόραζα μόνα τους.
Μπορείτε όμως να βρείτε και άλλες παλέτες που γράφουν καλύτερα. Η Νατάσα  έχει δείξει πολλές παλέτες που είναι φτηνές και γράφουν τέλεια. Θεωρώ must have μια παλέτα με πολύχρωμες σκιές αλλά όχι την συγκεκριμένη. Σίγουρα υπάρχουν καλύτερες. Στην πόλη μου δεν υπάρχουν καν παλέτες οπότε δεν έχω και τρελές επιλογές. Θα την ξανα αγόραζα δηλαδή. Επειδή τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα, δείτε παρακάτω τα swatches και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Swatches για την παλέτα προσώπου δε σας δείχνω γιατί έχει κλασσικό pigmantation και γενικά δεν μ αρέσουν τα  swatches σε ρουζ, γιατί ποτέ δεν μπορείς να καταλάβεις πως θα δείχνει πάνω σου.
Au revoir!!






4 σχόλια:

  1. ta xrwmata fainontai poli stathera!!
    mporeis na peraseis kai esy ap to blog mou na deis tis teleutaies mou agores!
    filakia

    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφη παλετίτσα! Εγώ πήρα μία με 120 χρώματα από ebay που έχει τόσο matte όσο και shimmery χρώματα και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη!

    Σε προσκαλώ να λάβεις μέρος στο giveaway μου αν θέλεις! :)
    http://toothfairygardy.blogspot.gr/2013/01/international-giveaway-ultraflesh.html
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. to idio einai pisteuw mono h marka allazei oles aytes panw katw idia poiothta einai!!! kai gw an to h3era poio palia 9a epernaapo ebay!

      Διαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!