Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

♚ And the winner is.....

 Γεια σας κορίτσια μου! Λοιπόν σήμερα δεν μπορούσα να μην γράψω ποστ! Το πρωί ήρθε μια ειδοποίηση απ το ταχυδρομείο και χάρηκα πάρα πολύ! Έστειλα όμως τον παππού μου να μου φέρει το δέμα γιατί εγώ δεν τα πάω καλά με το ταχυδρομείο. Πάμε για έναν μικρό εγκιβωτισμό και θα συνεχίσω μετά στο θέμα μας. (Ήρθε χτες μία ειδοποίηση με λάθος επίθετο και αφού τα υπόλοιπα ήταν σωστά, νόμιζα πως απλά είχε γραφτεί λάθος το όνομα μου απ τον διανομέα. Πάω στο ταχυδρομείο και αντί να μου ζητήσουν συγνώμη για το λάθος και την ταλαιπωρία, μου την είπαν κιόλας. :@) Τέλος πάντων παρέλαβα σήμερα το δέμα μου και ήταν μία παλέτα απ τα sephora που έιχα κερδίσει πριν λίγο καιρό στον διαγωνισμό της Πασχαλίας  !! Σας βάζω και το blog της εδώ αν θέλετε να την τσεκάρετε. 


 Το δωράκι μου ήρθε σ αυτήν την υπέροχη τσαντούλα με πεταλουδίτσες η οποία σίγουρα θα γίνει background για πολλές φωτογραφίες του blog μου!
 Επίσης είχε και μία καρτούλα!   τι γλυκιά!








Δεν είναι πολύ ωραία η παλέτα; Σας έκανα και μερικά πρόχειρα swatches αλλά δεν πάτησα πολύ τη σκιά. Οπότε φανταστείτε με βάση πώς θα είναι! Νομίζω θα την λατρέψω αυτήν την παλέτα! Αν έχετε κάποια απορία ρωτήστε με στα σχόλια κάτω.Καλό απόγευμα κορίτσια!! :D
Au revoir!

6 σχόλια:

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!