Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Outfit of the day-to night


Γεια σας κορίτσια μου! Στο σημερινό post θα σας δείξω τι φόρεσα χτες που πήγα σε μία φίλη μου. Πληροφορίες θα βρείτε στο τέλος των φωτογραφιών.

 


κοντομάνικο: zara
σορτσάκι: jean απ τα stradivarious (το έκοψα μόνη μου)
πέδιλα: pink woman


2 σχόλια:

  1. κοιτα δεν σε τιμανε ιδιαιτερα αυτα που γραφεις..και οχι ας εσενα προσωπικα αλλα σαν μπλογκερ πανω σε αυτο το θεμα..γι'αυτο συγνωμη κιολας αλλα οι ιδεες σου ειναι ωραιες ο τροπος παρουσιασης και το γλωσσικο επιπεδο μειωνουν τις προοπτικες..εισαι μικρη ακομα και γενικως η παρουσιαση σου στο μπλογκ ειναι ακυρη εως και τρομακτικη. θα σ ελεγα να αλλαξεις τακτικη και επισης να μην παιρνεις ατοφιες φωτογραφιες απο αλλα μπλογκ..τελος, δεν ειναι ολοι καταλληλοι για συμβουλες στον χωρο της μοδας,προυποθετει καποιο ταλεντο το οποιο δεν το αποκτας αντιγραφοντας ιδεες απο αλλα μπλογκ. σορρυ. Ελπιζω να ειναι δεκτη η κριτικη και να αποδειχθει γονιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απαραδεκτη η τοποθετηση αυτου του ποστ.."ρολοι απο μαυρο" και αν παρατηρησεις τα παπουτσια δεν ειναι ιδιαιτερα καθαρα και οχι μονο σε αυτο το ποστ! παρουσιαζεις κατι ανωριμο και πολυ φτηνο..οχι ως προς την τιμη αλλα ως προς το περιεχομενο.Δεν στα λεω απο ανταγωνισμο,δεν εχω μπλογκ απλα σαν αναγνωστρια πολυ απογοητευμενη απο το μπλογκ που δεν φτανει ουτε στο τοσο τον κοσμο της μοδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!