Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

My Beauty Tips & Tricks

Γεια σας κορίτσια μου!
Στο σημερινό post ήθελα να σας πω μερικά tips & tricks τα οποία μπορεί είτε να μην γνωρίζετε, είτε να μην τα χετε σκεφτεί.


  1. Πάντα ξεβαφόμαστε με νερό!
    Δηλαδή. Η κάθε μία έχει τον δικό της τρόπο (μαντιλάκια, σαπούνι, γαλακτωμα κ.α.)
    το θέμα είναι πως με ότι κι αν ξεβαφτείτε αυτό θα μείνει πάντα στο δέρμα σας οπότε μετα το ντεμακιγιάζ πάντα να πλένεστε με νερό και σαπούνι προσώπου.
  2. Να φοράτε πάντα ενυδατική προσώπου και liposan.
     Είναι το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε. Μην παραλείπετε ποτέ να ξεβαφτείτε και να απλώσετε την ενυδατική σας κρέμα. Είναι τόσο σημαντικό για το δέρμα όσο να πίνετε και νερό.
  3. Χρησιμοποιήστε ένα καρτελάκι στα smokey μακιγιάζ.
    Ένα trick που κάνω εγώ για να αποφύγω τα fall outs σε κάθε smokey μακιγιάζ, είναι να χρησιμοποιώ ένα καρτελάκι. Είτε αυτό είναι μια πιστωτική κάρτα ή τηλεκάρτα ή ένα απλό χαρτι που έχω διπλώσει. Δεν μ αρέσει να βάζω πολύ πούδρα όπως κάνουν μερικοί γτ μετά δείνει ένα cakey αποτέλεσμα και μουτζουρώνομαι κ στο τέλος.
  4. Πως καλύπτωντε οι μαύροι κύκλοι;;
    Αν έχετε έντονα μαύρους κύκλους, μην χρησιμοποιείτε υπερβολική ποσότητα consealer ούτε πολύ άσπρο. απλώστε πρώτα ένα corrector το οποίο είναι ένα κρεμώδες προϊών σαν το consealer αλλά έχει πορτοκαλί χρώμα. έπειτα απλώστε το foundation και αν χροιάζετε απλώστε και λίγο consealer.
  5. Ματ χείλη Ηow to:
    Αν το κραγιόν σας έχει την κατάλληλη απόχρωση αλλά δεν έχει ματτ υφή μπορείτε να ταμπονάρετε μ ένα πινελο translusent powder (λευκή πούδρα που πέρνει το χρώμα του προιόντος που βρίσκετε από κάτω της)
     
  6. Eyeliner how to:
    Ποτέ μην  κάνετε τη κάτω γραμμή του eyeliner ποιό παχιά απ την πάνω. το αποτέλεσμα δεν θα σας κολεκεύσει.
  7. Ποτέ μα ποτέ μα ΠΟΤΕ μην βάζετε γαλάζια ή λαχανή σκια στο κινητό βλέφαρο. Αυτό το μακιγιάζ ανοίκει αποκληστικά στα 80ς. Εκτος αν θέλετε να βάλετε χρωματιστό μολυβάκι στο κάτω βλέφαρο ή να κάνετε χρωματιστό eyeliner..δεκτό
  8. Περίγραμμα χειλιών
    Ποτέ μην υπερβάλετε στο περίγραμμα χειλιών. Το πολύ να φαίνεστε σαν το δεκάχρονο που έπιασε κατα τύχη τα  καλλυντικά τησ μαμας του.
  9. Μην υπερβάλετε γενικά στην ποσότητα του μακιγιάζ..και δεν ενοοω έντονα χειλη και έντονα μάτια. Σε κάποιες πάει και ειδικά αν πας για ποτο δεν νομίζω ένα smokey με κόκκινο κραγιον να ''χτυπάει' άσχημα (το έχω δει και το έχω κάνει κιόλας) Το θέμα έιναι το Smokey να μην φτάνει μέχρι τη ριζα των μαλλιών, το χείλη να μην ειναι αλα Anjelina και το ρουζ να μην είναι λες και έτρεξες μαραθώνιο. ;)

    Αυτά απο μένα. Είναι πράγματα που εγώ η ίδια ακολουθώ και θα θελα να τα μοιραστώ μαζί σας, Αν δεν συμφωνείτε με κάποια από τα παραπάνω είναι σικαίωμά σας και μπορείτε να μου αφήσετε σχόλιο με τη γνώμη σας..όπως και να μου πείτε τα δικά σας tips και tricks  που ακολουθείτε.


    φιλιά
    Κάλλη


    ( φώτο δεν έβαλα γιατί το blogger δεν με συμπαθεί σήμερα )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!