Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Παστέλ παντελόνια




Όλες αυτόν τον καιρό λίγο πολύ αγαπάμε τα παστέλ χρώματα. Σε πουκάμισα, μπλούζες, αξεσουάρ ή τσάντες. Τι γίνετε όμως με τα παντελόνια σε παστέλ χρώματα; Πόσες από εσάς τολμάτε να τα υποστηρίξετε; Και πως τα συνδυάζετε; 


Πιστεύω πως με ένα παστέλ παντελόνι υποστηρίζεις το trend  color block και pastel colors δυο σε ένα. Το λατρεύω αυτό το trend! Αν και προσωπικά δεν το έχω τολμήσει ακόμα, το κοιτάω και καμαρώνω. 


Πρώτα απ όλα είναι εύκολο να τα συνδιάσεις. Πανε με όλα. Μπλουζες πουκάμισα πέδιλα και γόβες. ίσως τόσο εύκολο όσο να συνδιάσεις κάτι με jeans με τη διαφορά ότι είναι πολύ ποιο εντυπωσιακό και μοντέρνο. Βέβαια αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να ταιριάζουν τα χρώματα μεταξύ τους. Και να φαίνοντε αρμονικα.  Ένας συνδιασμός που θα απέφευγα εγω προσωπικά θα ήταν πορτοκαλί με λαχανί ή γαλάζιο με πράσινο. Βέβαια στο στυλ νομίζω, δεν υπάρχουν όρια. Ντυθέιτε όπως θέλετε αρκεί να αισθάνεστε καλά!


          
    


   

 Εμπνευστείτε από τις φωτογραφίες και πείτε μου! Θα το δοκιμαζατε; Με τι θα το συνδυάζατε; Και αν ήδη το έχετε δοκιμασει πως συνδιάσατε το χρωματιστό σας παντελονάκι;

pictures source: www.weheartit.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!