Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

DIY treatments

Γεια σας κορίτσια μου! Σ αυτό το post  θα σας δείξω πως να φτιάξετε μερικές μάσκες και scrub στο σπίτι με απλά υλικά, εύκολα και γρήγορα. Είναι αποτελεσματικές και απολύτως free. Μια συμβουλή που θέλω να σας πω
είναι να μην αφήνετε τις σπιτικές μάσκες παραπάνω από 15 λεπτά στο πρόσωπό σας, διότι τα υλικά είναι φυσικά και αρκετά ισχυρά ώστε να ερεθίσουν το δέρμα σας. και να θυμάστε μετά απο κάθε μάσκα ή απολέπιση να ενυδατώνετε πολύ καλά το δέρμα σας. Και γιατί απορροφά καλύτερα την κρέμα σας αλλά και επειδή έτσι κλείνουν οι ανοιχτοί πόροι του προσώπου σας και αποτρέπουν τυχόν ερεθισμούς και μολύνσεις.








Συνταγή νούμερο ένα: Για ένα χαλαρωτικό μπάνιο, θα αναμίξετε ροδόνερο με γάλα καρύδας. Τυχαίο που η Κλεοπάτρα έκανε μπάνιο σε γάλα; (Μήπως ήταν γάλα κανονικό; Θα το ψάξω)

Συνταγή νούμερο δύο: Για πλούσια ενυδάτωση θα αναμίξετε μέλι και ελαιόλαδο. Θα το απλώσετε πάνω σας πριν το ντούζ ή αν το βάλετε μόνο στα πόδια μπορείτε μετά απλά να το ξεπλύνετε. κρατήστε το κανένα τεταρτάκι και ξεπλύντε.

Συνταγή νούμερο τρία: Για Scrub σώματος αλλά και προσώπου θα αναμίξετε μέλι και μαύρη ζάχαρη. Είναι ότι πρέπει για ευαίσθητα δέρματα που έχουν τάση προς ακμή.

προσωπικό ΤΙΡ :  Αν έχετε είδη σπυράκια αυτή η συνταγή θα σας βοηθήσει αλλά χρησιμοποιήστε την σαν μάσκα και όχι σαν scrub γιατί θα μεταφέρετε όλη τη βρωμιά στο ΄΄καθαρό΄΄ δέρμα και θα δημιουργηθούν νέα σπυράκια. Είναι το scrub που χρησιμοποιώ πάντα. Αφήστε το στο δέρμα σας 10-15 λεπτά το πολύ και ξεπλύντε.



Συνταγή νούμερο τέσσερα: Για scrub χειλιών θα αναμίξετε βαζελίνη και ζάχαρη τρίψτε το λίγα δευτερόλεπτα στα χείλη σας και έτοιμες.


προσωπικό ΤΙΡ :   Εγώ αυτό που κάνω είναι να βάζω ζάχαρη με μέλι για scrub για να το τρώω κιόλας :Ρ και μετά ξεπλένω, βάζω βαζελίνη για ενυδάτωση και την αφήνω όλη νύχτα.


Συνταγή νούμερο πέντε: Για μάσκα ενάντια στις κοκκινίλες θα αναμίξετε ένα κρόκο αυγού με χυμό λεμονιού. Αφήστε 10-15 λεπτά και ξεπλύνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!