Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

AGEMA BODY SCRUB -REVIEW- ft. inatural.gr

 Γεια σας κορίτσια μου! Σήμερα επιστρέφω με ένα review στο body scrub της εταιρίας AGEMA.
Τα προϊόντα της  AGEMA είναι ελληνικά, απόλυτα φυσικά χωρίς συντηρητικά ή χημικές ουσίες.

Θα σας μεταφέρω την αυτολεξεί περιγραφή του συγκεκριμένου προϊόντος που μου φάνηκε ευχάριστα ιδιαίτερη.
<< Ειδικά για το αρχέγονο-ενεργειακό Body Scrub ''Pure Earth & Herbs'' της AGEMA συνεργάστηκαν ο ..κισσός, το κίτρινο τριφύλλι, το υπερικό, το γκρι χώμα, ο ήλιος, το φεγγάρι, τ' αστέρια και συγκεκριμένες ηχητικές δονήσεις και κραδασμοί της περιοχής. Όλη αυτή η ανταλλαγή -συνεργασία των φυσικών δυνάμεων και δονήσεων του φυσικού βασιλείου της κοιλάδας της Δωδώνης που διαρκεί 105 ημέρες, μεταφέρεται με την AGEMA ως διαβιβαστή, αληθινά, καθαρά, φυσικά, το σώμα μας.>>

  • περισσότερες λεπτομέρειες για της εταιρία, τα προϊόντα και τις ιδιότητές τους θα βρείτε εδώ


Πάμε τώρα στο πως χρησιμοποιώ εγώ το scrub.  Σε βρεγμένο δέρμα μετά το ντουζ, απλώνω προσεκτικά με κυκλικές κινήσεις το προϊόν σε όλο το σώμα. Το αφήνω στην πάνινη συσκευασία του να στεγνώσει (όπου και το διατηρώ) και στη συνέχεια με κυκλικές κινήσεις κάνω μασάζ γα 5 λεπτά. Επιμένω στα σημεία που θεωρώ ότι χρειάζονται πιο έντονη απολέπιση όπως (πόδια,γόνατα,αγκώνες,φτέρνες). Έτσι προετοιμάζετε και το δέρμα για να κάνω την αποτρίχωση μου μετά.

(Tις τελευταίες μέρες παρατήρησα πως τα πόδια μου ήταν πολύ ξηρά και ξεφλούδιζαν, οπότε χρειαζόμουν επειγόντως μία απολέπιση και πολύ καλή ενυδάτωση μετά και το συγκεκριμένο scrub με έβγαλε ασπροπρόσωπη με την πρώτη δοκιμή. )

Αν σας ελκύει η φιλοσοφία των ενεργειών της φύσης και οι ευεργετικές ιδιότητες που μπορούν να έχουν θα σας αρέσει όσο σε μένα.

Θα βρείτε τα προϊόντα ΑGEMA στο inarutal.gr  το οποίο έχει κάθε εβδομάδα πολύ καλές προσφορές σε διαφορετικές εταιρίες.

1 σχόλιο:

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!