Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Apivita cleansing gel REVIEW


Γεια σας κορίτσια! Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα πολυσυζητημένο προϊόν από την apivita. Είναι το apivita cleansing gel με πρόπολη και κίτρο για λιπαρές /μεικτές επιδερμίδες
Αρχικά το μόνο σίγουρο είναι πως θα το δείτε στο επόμενο βίντεο με τα αγαπημένα. 
Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα σας το συστήνω ανεπιφύλακτα.  Το χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ και καμιά φορά για να ξεβαφτώ. Κάνει πολύ αφρό χωρίς να χρειάζεστε πολύ προϊόν και αφήνει το δέρμα καθαρό χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

+  Ένα μεγάλο συν για μένα είναι η συσκευασία με την αντλία. διότι μπορώ να ρυθμίσω την ποσότητα που χρησιμοποιώ και δεν ταλαιπωρούμε με σωληνάρια (που σου γλιστράνε, πέφτουν, σπάει το καπάκι και γίνετε ένας χαμός μες το μπάνιο true story)

Δεν τσούζει καθόλου τα μάτια, ούτε ερεθίζει το πρόσωπο. Είναι 96% φυσικό προϊόν και δεν έχει parabens. Τέλειο; Κοστίζει από 10€ και πάνω, ανάλογα το φαρμακείο που θα το προμηθευτείτε.
Για όσες σας φαίνεται ακριβό να σας πω ότι πλένω το πρόσωπό μου 2 με 3 φορές την ημέρα και το είχα για πάνω από 3 μήνες!  Οπότε κατά την γνώμη μου αξίζει! Αν έχετε κάποια απορία, ρωτήστε με κάτω στα σχόλια και θα τα πούμε πολύ σύντομα! Au revoir!  

2 σχόλια:

  1. εχω δοκιμ'ασει παλαιότερα καθαριστικό προσώπου από κορρέ. Κλαό ήταν αλλάμόνο γιακαθαρισμό.οχι για ντεμακιγιαζ. Το ίδιο είναι και αυτό της apivita? για ντεμακιγιαζ κάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!