Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Οικονομικά αρώματα που μοιάζουν με επώνυμα! (Dior,DKNY etc.)

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα σας έχω ένα μυρωδάτο post από την time4beauty. Σε συνεργασία με το eshop τους, δοκίμασα τρία αρώματα, πιστή αντιγραφή από τα επώνυμα Dior Pure Poison, Dior Jadore και DKNY Be Delicious. Γνωρίζω πολύ καλά αυτά τα τρία αρώματα, τα έχω μυρίσει εκατομμύρια φορές και έχω να πω ότι μοιάζουν καταπληκτικά με τα γνήσια. 
Γενικά δεν εμπιστεύομαι αντιγραφές, διότι κάθε φορά που μυρίζω κάποιο, όλα καταλήγουν στην ίδια γιαγιαδέ φτηνιάρικη μυρωδιά.

Τα συγκεκριμένα είναι η καλύτερη αντιγραφή που έχω μυρίσει ever.

 Η διαφορά στην τιμή είναι τεράστια, αφού τα 10ml που βλέπετε στην φωτογραφία κοστίζουν μόλις 1.20€ !! Τα 30ml κοστίζουν 3,50€ και τα 50ml κοστίζουν 5,00€. Τέλειο;

Όσο αφορά την διάρκεια, διαρκούν αρκετή ώρα αλλά αυτό είναι ανάλογα το δέρμα σας. Εγώ για μια μπύρα που βγήκα τις προάλλες, με κάλυψε. Θα μπορούσα να το έχω μαζί μου και να ξαναβάλω, αλλά δεν είχα θέμα. (Ακριβής ώρες δεν μπορώ να σας πω, διότι μετά από λίγη ώρα χάνω την όσφρηση και δεν ξέρω αν μυρίζει η όχι.)

Προς το παρόν δεν έχω κάποιο παράπονο και με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω κι άλλα αγαπημένα μου αρώματα. Ίσως να μην είναι όλα πιστή αντιγραφή, αλλά αυτό δεν το ξέρω. Αν με ρωτάτε πόσο μοιάζουν με τα γνήσια, θα σας έλεγα 90 με 95% και πρέπει να το ξέρεις πολύ καλά το άρωμα για να το καταλάβεις. Αν έχετε κάποια απορία, ρωτήστε με στα σχόλια και μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε το blog μου! Au revoir!

2 σχόλια:

  1. Καλησπερα σας,ενδιαφερομαι για 100 τεμαχια σε τι τιμη θα μπορουσα να τα εχω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα αγοράζεις απο time4beauty οπως λεω και στο άρθρο. Υπάρχει link. Επικοινώνησε μαζί τους.

      Διαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!