Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Rethymno Trip


Όπως όλες θα καταλάβατε, την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκα στο Ρέθυμνο. Αν και δεν είμαι και πολύ κοσμογυρισμένη, ομολογώ πως αυτήν την πόλη την έχω ερωτευτεί. Εκτός από μερικά clips που πρόλαβα να τραβήξω, θα δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τα αγαπημένα μου μαγαζιά (μαζί με links από τις ομάδες τους στο  facebook.) Ξέχασα τα απαθανατίσω το τρομερό burger στο Mojo που ενώ την αρχή δεν μου γέμισε το μάτι βρίσκω τον εαυτό μου να το λιγουρεύεται ακόμα. 

Πρώτο και καλύτερο μέρος που μου έκανε εντύπωση, είναι η Οινοθήκη. Ένα coctail & wine bar με χαλαρή μουσική, πολύ ωραία διακοσμημένο και τα coctails του είναι ''άλλο πράγμα''! Η μουσική δεν είναι τέρμα οπότε μπορείς να συζητήσεις, οι τιμές λογικές και το service  άψογο. Επίσης τα coctails μας συνοδεύτηκαν από φρέσκα φρούτα... wow!




porn star





Mohito


 Έπειτα ως γνωστή λάτρης του φαγητού, δε θα μπορούσα να σας μιλήσω για κάτι άλλο από το Italian Job. Ένα εστιατόριο με πίτσες και ζυμαρικά μούρλια. Τιμήσαμε τις μακαρονάδες ''pesto'' και ''γαρίδες'' (η οποία συμπεριλαμβάνει και άλλα θαλασσινά όπως μύδια) και εννοείτε pizza για το σπίτι καθώς βλέπαμε τα καινούρια επεισόδια του Game of Thrones (Επιτέλους ψόφησε το σαφρακιασμένο).

MONTANARA

dogs



Αυτά από μένα! Αν βρεθείτε ποτέ στο Ρέθυμνο δοκιμάστε τα! Αν πάλι ζείτε εκεί, σας ζηλεύω τρελά! Au revoir!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!