Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Gift Guide for Valentines Day! (For Him)

Γεια σας κορίτσια!!! Φτάνει λοιπόν η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και θέλετε να κάνετε ένα δώρο στο αγόρι σας. Δυστυχώς στους άντρες οικονομική λύση δεν υπάρχει οπότε ότι σας δείξω καλύτερα να μην είναι για σχέση 1-2 μηνών. :ρ

1. Άρωμα

Διαλέξτε το αγαπημένο του άρωμα. Ακόμα και αν δεν του έχει τελειώσει θα το εκτιμήσει. Είναι απλό και safe. Αποκλείεται να μην ξέρετε τι άρωμα φοράει!

2.Μπλουζάκι αλλα ΤΙ μπλουζάκι
Έχει βαρεθεί να παίρνει δώρο μπλούζες ΑΛΛΑ αυτήν με στάμπα απο το αγαπημένο του game ή αγαπημένο του χαρακτήρα animation ή σειράς θα το λατρέψει σίγουρα ;)

 3.GAME
Ξεψαχνίστε την wishlist του στο public ή  στο skroutz και βρείτε τι game του αρέσουν. Ή ρωτήστε έναν φίλο του. Σίγουρα θα το εκτιμήσει!

Αυτές είναι οι δικές μου ιδέες! Αν σας φαίνονται too much η αγαπημένη του σοκολάτα ή το αγαπημένο του snack δεν θα πάνε χαμένα ;) Αφήστε μου κάτω στα σχόλια το καλύτερο δώρο που έχετε κάνει και έχετε λάβει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή και γενικά. Να ξέρετε ότι στο τέλος, η κίνηση μετράει. Au revoir!!!

1 σχόλιο:

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!