Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

MACs Cherry Lip pencil Swatches & Review

  • Γεια σας κορίτσια! Μετά από πολύ καιρό ένα beauty review! Ας μπω αμέσως στο θέμα. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα εντυπωσιαστώ τόσο με ένα μολυβάκι χειλιών. Γενικά τα θεωρούσα πεταμένα λεφτά πάνω από πέντε ευρώ για μολυβάκι. Άλλωστε η seventeen έχει καταπληκτικά μολύβια. Παρ όλα αυτά όταν δοκίμασα για πρώτη φορά το cherry ξετρελάθηκα! 

    Γράφει και μόνο που το περνάς στα χείλη,
    Είναι ένα πολύ όμορφο φλογερό χρώμα που κολακεύει όλες τις γυναίκες
    Κάνει την εφαρμογή  ευκολότερη ιδιαίτερα για μένα που έχω μικρά χείλη
    Μένει στα χείλη για ώρες και
    Μπορείτε να το βάλετε και μόνο του  διότι δεν ξεραίνει τα χείλη
    Δεν αισθάνεστε ότι φοράτε τίποτα στα χείλη΄
    Δεν μεταφέρετε.

Γενικά ότι θα μπορούσε κανείς να ζητήσει από ένα μολυβάκι το συγκεκριμένο το προσφέρει. Ειλικρινά δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ! 
Αρνητικά δεν βρίσκω εκτός του ότι φαίνονται οι ρυτιδούλες στα χείλη κάτι που δεν αρέσει σε μερικές κοπέλες. Εμένα πάλι με τρελαίνει. Νομίζω ότι κάνει τα χείλη πιο 3D και πιο σαρκώδη ( ο καθένας με την ανωμαλία του)

Εννοείτε ότι αξίζει να το αγοράσετε στο 25% , 35% !!
Και γενικά όχι όλες αλλά τις βασικές αποχρώσεις μια nude και μια κόκκινη αξίζει να δώσετε λίγα χρήματα παραπάνω. Αφήστε που τα μολυβάκια κρατάνε για πάντα. Σε μένα τουλάχιστον!

Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Πείτε μου αν έχετε χρησιμοποιήσει μολυβάκια τις Mac και αν σας άρεσαν και τι αποχρώσεις! Τα λέμε στο επόμενο ποστ Au revoir!

Δείτε το και σε δράση:

6 σχόλια:

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!