Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Το παραλήρημα μιας ΦΡΙΚΑΡΙΣΜΈΝΗΣ.


Γεια σας κορίτσια! Όσες με ακολουθείτε facebook και twitter, θα ξέρετε ότι σήμερα έχω νεύρα. Γιατί; Γιατί όπως κατέβηκα για υποχρεώσεις στο κέντρο της πόλης μου, είπα να περάσω από ένα τοπικό μαγαζάκι να χαζέψω λίγο το stand της essence και να πάρω και μια μάσκαρα που μου τελείωσε. Μπαίνω μέσα, λέω καλημέρα στην υπάλληλο η οποία εξυπηρετούσε μια πελάτισσα και αρχίζω να κοιτάζω τα καλούδια. Μπαίνει μια δεύτερη πελάτισσα και ζητάει την βοήθεια της κοπέλας. Η κοπέλα πάει να την εξυπηρετήσει και εκεί είναι που έπαθα το σοκ. Η πρώτη πελάτισσα, πιάνει μια μάσκαρα, την ανοίγει,πάει στον καθρέφτη ανενόχλητη, βάζει, την κλείνει την βάζει πίσω. Πιάνει ένα υγρό eyeliner, το ανοίγει.... Εγώ είχα μείνει. Κακώς δεν είπα τίποτα εκείνη την ώρα αλλά πραγματικά δεν είχα ξαναδεί τέτοια γαϊδουριά. Οπότε 
 κορίτσια να προσέχετε από τι μαγαζιά ψωνίζετε τα καλλυντικά σας. Μην αγοράζετε προϊόντα που δεν είστε σίγουρες ότι δεν είναι χρησιμοποιημένα! Sorry αλλά δεν στηρίζω την τοπική αγορά αν δεν είμαι ευχαριστημένη με το πιο βασικό: να είναι αποστειρωμένα τα προϊόντα μου. Προτιμώ Online shopping να είμαι σίγουρη. Au revoir!

picture source: google search engine

16 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
    είχα πάει σ' ένα τοπικό κατάστημα στο Ηράκλειο,που πουλάει προιόντα της essence.
    Εκτός από το γεγονός ότι οι τιμές ήταν διπλάσιες(μη σου πω τριπλάσιες),η πωλήτρια άνοιγε τις συσκευασίες που ήθελε να μου δείξει και δοκίμαζε τα προιόντα πάνω της.
    Από τη στιγμή που το έκανε αυτό μπροστά μου,φαντάσου τί θα γίνεται όταν είναι μόνη της!
    Φυσικά,δεν αγόρασα τίποτα από το συγκεκριμένο κατάστημα(και δεν ξανά πήγα ποτέ!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει ελεεινή! Καλά τεστερ δεν είχε; Στο μεταξύ και η πελάτισσα ούτε καν σκέφτηκε οτι αν αυτό που κάνει το έκανε και άλλη πιο πριν κινδυνεύει να πάθει και αυτή τίποτα. Επίσης, οι συσκευασίες δεν είναι σφραγισμένες με αυτοκόλλητο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της essence οχι. και γενικά δεν το κάνουν όλες οι εταιρίες αυτό δυστυχώς! ΄
      Όχι μόνο δίνεις άδικα χρήματα για κάτι χρησιμοποιημένο αλλά μπορεί να πάθεις και τίποτα! Εγώ έτσι όπως κατάλαβα ήρθε για να βαφτεί αυτή στο μαγαζί.

      Διαγραφή
  3. Ελεος!
    Εγω οταν παω να αγορασω απο τετοιους ειδους μαγαζια και γενικα, ελεγχω καλα την ταινια ασφαλειας να μην εχει ανοιχτει.
    Θα σου πω και την δικη μου ιστορια, οπου ειχα μια γνωστη που δουλευε σε τετοια μαγαζια και μου ελεγε οτι το πρωι επειδη βαριοταν να ξυπνησει πιο νωρις για να ετοιμαστει και να βαφτει πηγαινε στο μαγαζι και βαφοταν απο τα προιοντα εκει και οχι απο τα τεστερ φυσικα διοτι οπως ελεγε ειχαν μικροβια, επερνε κανονικα προιοντα και τα εβαζε παλι στην θεση τους.
    Οποτε πιστευω οτι για αυτο της πωλητριας που αναφερεις δεν της φανηκε περιεργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :O ελεος και δεν ντράπηκε να στο πει!! Αυτό που είπα εγω δεν το έκανε πωλήτρια, αλλά πελάτισσα.

      Διαγραφή
  4. Έχω δει κι εγώ προϊόντα της essence που φαίνεται ότι είναι χρησιμοποιημένα (και δυστυχώς μία φορά αγόρασα ένα χωρίς να το δω) αλλά έχω δει και πολλές φορές πωλήτριες να κάνουν παρατήρηση σε κοπέλες που τα ανοίγουν. Το θέμα είναι ότι δε χρειάζεται να υπάρχει μπαμπούλας για να μην τα ανοίγουν, λίγο σεβασμός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνω απολυτα μαζι σου, τους βασικους κανονες υγιεινης τουλαχιστον πρεπει να τους τηρουμε ολοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ!
    Αν είναι δυνατόν!
    Καλά εγώ θα είχα μιλήσει και με το παραπάνω, τόσο στην πελάτισσα όσο και στην υπάλληλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκείνη την ώρα ήταν πολύ πρωί και δε φορούσα και γυαλιά και λέω τώρα τι να πω εδω καλά καλά δε βλέπω τη φάτσα της. Άσε που σοκαρίστηκα εκείνη την ώρα!

      Διαγραφή
    2. κατάλαβα...
      απαράδεκτο πάντως καλά κάνεις που το αναφέρεις!
      xxx

      Διαγραφή
  7. έχεις απόλυτο δίκιο. εμένα μια κοπέλα που με έβαφε άνοιξε και μου έβαλε μάσκαρα,κανονική , για να μη μου β΄΄αλει από το τεστερ, και μετά την ξαναέβαλε πίσω....τι να πεις;;;ότι να ναι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι δυνατόν!!!! Δεν περίμενα να γίνετε τόσο συχνά αυτό!!

      Διαγραφή
  8. εχεις δικιοοοο
    απολυτο δικιο
    πρεπει να προσεχουμε πολυ
    ή να απαιτουμε να μας δινουν συσκευασιες κλειστες με μεμβρανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεινκά όλες οι εταιρίες θα έπρεπε να έχουν ταινία ασφαλείας..

      Διαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!