Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Wella Oil Reflectons + Brilliance shampoo REVIEW ft. Le Tif Hair Beauty shop


 Γεια σας κορίτσια! Πριν ένα μήνα περίπου, το online κομμωτήριο Le tifμου έστειλε σε υπέροχη συσκευασία το OIL REFLECTIONS λαδάκι και το BRILLIANCE σαμπουάν της WELLA PROFESSIONALS.  Αυτή τη στιγμή υπάρχουν προσφορές στα περισσότερα προϊόντα στο site. Το σαμπουάν κατεβαίνει στα 10.08€ και το λαδάκι στα 14.72€.
 Ας ξεκινήσουμε με το λαδάκι. Στην ουσία δεν είναι λάδι αλλά έλαιο. Περιέχει έλαιο μακαντάμια, αβοκάντο και βιταμίνη Ε. Είναι 100ml και διαρκεί αρκετά. Έχει ελαφριά υφή κάτι που αρέσει πολύ στην λεπτή τρίχα που έχω εγώ. Μυρίζει υπέροχα και έχω πάρει πολλά κοπλιμέντα για το συγκεκριμένο άρωμα. Αν βγαίνει σε κολόνια το θέλω!  Κάνει τα μαλλιά να λάμπουν σαν να έχεις βγει από κομμωτήριο. Αγαπώ! 

Τιμή: 18.40€

✔θα το αγόραζα; Εννοείται!
Όσο για το σαμπουάν, έχω να πω μόνο καλά λόγια. Τα μαλλιά μου δεν είναι καθόλου απαιτητικά. Τα λούζω με ότι να ναι. Με το συγκεκριμένο παρέλειψα και το μαλακτικό αφού τα μαλλιά μου είναι ήδη πολύ απαλά. Το συγκεκριμένο είναι για ενίσχυση χρώματος σε λεπτά/κανονικά μαλλιά. Η αλήθεια είναι πως δεν θα το αγόραζα γιατί τα μαλλιά μου δεν είναι κάτι που θα επένδυα γι αυτά πέρα από ένα έλαιο. Παρ όλα αυτά είναι ένα καλό προϊόν, δεν λαδώνει τα μαλλιά και μυρίζει πολύ ωραία. Η ποσότητα είναι πολύ ικανοποιητική σε σχέση με την τιμή - ποιότητα.

Τιμή: 12.60€
✘Αν θα το αγόραζα; Όχι γιατί προτιμώ τα πιο οικονομικά σαμπουάν.

Αυτά από εμένα. Ευχαριστώ πολύ το κατάστημα που μου χάρισε τα προϊόντα για να τα δοκιμάσω και ελπίζω το review να σας φάνηκε χρήσιμο. Φιλιά πολλά, au revoir!

5 σχόλια:

  1. wraio postaki....! to ladaki prepei na einai arketa kalo.....!!! euxaristoume gia to review!!! :) se perimenw sto blog mou filia polla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έχω δοκιμάσε και εγώ και είναι απίστευτα προιόντα!Ωραίο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. I love the Wella shampoo .. it's so amazing!

    Win a pair of Firmoo sunglasses:
    http://thepinkbookofstyle.blogspot.pt/2013/05/giveaway-6-or-7-prizes-firmoo.html

    xx,
    Cláudia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!