Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

LIERAC MESOLIFT SERUM REVIEW.

 Γεια σας κορίτσια! Στη σημερινή ανάρτηση φιλοξενούμε αυτόν τον ορό λάμψης, από την Lierac Paris. Θα σας πω την γνώμη μου, τι υπόσχεται το προϊόν και σας έχω και φωτογραφίες, πως είναι σαν υφή και συσκευασία.


▲Lierac Mesolift Serum Frais Survitamine
 (φροντίδα λάμψης)



Ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα δοκιμάσει ορό γενικότερα. Με το που παρέλαβα κάποια προϊόντα από την Lierac, ξεκίνησα να τα δοκιμάζω. Πρώτα πρώτα αυτόν τον ορό, γιατί μου έκανε εντύπωση το όμορφο χρώμα του και η μυρωδιά του. Μυρίζει μανταρίνι
Έχει πολύ ελαφριά υφή, τέλεια για λιπαρά δέρματα. Είναι σαν να τραβάει όλη τη λιπαρότητα, οπότε θέλει σίγουρα καλή ενυδάτωση μετά. Πως να σας το εξηγήσω... είναι σαν να βάζετε νερό στο πρόσωπό σας. Τον χρησιμοποιούσα μία φορά την εβδομάδα σε καθαρό πρόσωπο, και ενώ έχω λιπαρό δέρμα που λάμπει από μόνο του μου έδωσε μια λάμψη υγείας-ενυδάτωσης-φρεσκάδας.

(Συνήθως μου αρέσει να βάζω ορούς μάσκες και τέτοιου είδους προϊόντα, το επόμενο πρωί αφού βγω για ποτό, γιατί το δέρμα μου είναι ταλαιπωρημένο από το πολύωρο-βαρύ μακιγιάζ και τον καπνό, οπότε τότε πιστεύω ότι το χρειάζομαι.)
ΤΙΜΉ: από όσο είδα σε online φαρμακεία,  33€ και πάνω.
==============================================================
Περιγραφή προϊόντος: 
Ορός λάμψης, πλούσιος σε βιταμίνες. Ενισχυμένος με 15% κοκτέιλ Mesolift και εμπλουτισμένος με εκχύλισμα από σαγκουίνι, που χαρίζει ακτινοβολία στο πρόσωπο σε χρόνο εξπρές. Ιδανικός για κάθε τύπο επιδερμίδας, για όλες τις ηλικίες και όλες τις εποχές.
================================================================
Η σειρά έχει εκτός από ορό, κρέμα λάμψης.

Αν θα τον αγόραζα; Ναι.
Αν θα τον πρότεινα; Ναι
Αν και κάπως ακριβός αυτός ο οπός, δίνει ωραία λάμψη στο δέρμα και το κάνει πιο ομοιόμορφο.

Πείτε μου αν θα δοκιμάζατε τον ορό και ότι άλλη απορία έχετε στα σχόλια. Au revoir!

2 σχόλια:

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!