Τρίτη 30 Απριλίου 2013

NYX Powder Blush REVIEWED! shade: PB24 RED


Γεια σας κορίτσια! Στο σημερινό ποστ θα μιλήσουμε για ένα ρουζ της ΝΥΧ. (απόχρωση: ΡΒ24 RED). Το πήρα από το beautyjoint.com και εδώ είναι το ακριβές link. Έχει πολύ πολύ καλή απόδοση και ίσως αυτό είναι από τα αρνητικά του γιατί γράφει τόσο έντονα, όσο θα ήθελες να γράφει μια σκιά. Είναι και κόκκινο ρουζ, οπότε λίγο δύσκολο να μην φανείς κλόουν. Παρόλα αυτά με προσοχή, δίνει ένα φυσικό αναψοκοκκίνισμα στα μάγουλά σας (δείτε φωτογραφία πιο κάτω). Προσωπικά προτιμώ τα πιο γήινα χρώματα στα ρουζ. Παρόλο που το έχω χρησιμοποιήσει σαν σκιά πολλές φορές θα μπορούσα και χωρίς αυτό. Για όσες δεν βάφεστε πολύ και χρησιμοποιείτε μόνο ρουζ και μάσκαρα όμως πιστεύω ότι θα σας αρέσει. Επίσης δίνει ένα νεανικό αποτέλεσμα που πολλές κοπέλες ψάχνουν στο ρουζ τους. Είναι πολύ οικονομικό και έρχεται και σε άλλες αποχρώσεις που σίγουρα θα δοκιμάσω!

Τιμή: 4.64€  χωρίς τα μεταφορικά.
 ✘ Θα το αγόραζα ξανά; μάλλον όχι.

όχι και η πιο κολακευτική φωτογραφία, αλλά φαίνεται όσο πιο καλά μπορούσα να σας δείξω το αποτέλεσμα του ρουζ.

Αυτά από εμένα κορίτσια! Πείτε μου αν το έχετε δοκιμάσει το συγκεκριμένο ρουζ και πιο είναι το  αγαπημένο σας. Φιλάκια πολλά, αu revoir!!



φώτο: χωρίς βάση ή primer, στεγνή.


5 σχόλια:

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!