Τρίτη 23 Απριλίου 2013

NIVEA BODY MILK REVIEW

Γεια σας κορίτσια!! Σήμερα έχουμε review σε ένα γαλάκτωμα σώματος της nivea για ξηρές-πολύ ξηρές επιδερμίδες. Εγώ που λέτε το χειμώνα έχω πολύ ξηρά πόδια. Χρησιμοποιώ ότι πιο ενυδατικό βρω για να μην απλώνω κρέμες κάθε μέρα και κρυώνω.Αφήστε που δεν στεγνώνουν και κολλάει όλη η κρέμα στην πιτζάμα. Όταν μου τελείωσε το γαλάκτωμα σώματος και πήγα να πάρω καινούριο, έπεσε το μάτι μου σ αυτήν εδώ και σκέφτηκα ότι είναι πολύ καλή ιδέα. Λόγω του ότι έχω δοκιμάσει αρκετά προϊόντα από nivea, δεν είχα αμφιβολίες για το πόσο καλή θα είναι. Κι όμως, δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη. Κατ αρχήν κολλάει και δεν απορροφάτε εύκολα. ΟΚ θα μου πείτε είναι για ξηρές επιδερμίδες. Όμως δεν ενυδατώνει καθόλου σε βάθος τα πόδια μου.Την επόμενη μέρα βλέπω ακόμα το δέρμα μου αφυδατωμένο και την χρησιμοποιώ όλο το χειμώνα. Την ίδια δουλειά και καλύτερη, έκανε και η ενυδατική της bioten (review εδώ) που ήταν και λεπτόρρευστη.

τιμή: 5-6€

✘ Θα την αγόραζα; όχι

Αφήστε μου και σεις σχόλια με την γνώμη σας για την κρέμα αν την έχετε δοκιμάσει ή για την αγαπημένη σας ενυδατική σώματος. Au revoir girls!!



7 σχόλια:

  1. poia einai h kaluterh pou exeis dokimasei? Psaxnw kainouria!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AGORAZA GIA POLY KAIRO TO GALAKTWMA SWMATOS THS BEPANTHOL POLY DROSISTIKH
    !!!!!!AN KAI GENIKA DE MOY ARKEI H ENYDATWSH TWN BODY MILK PROTIMW BODY BUTTER :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. yparxei mia oikonomikh suskeuasia 400ml me 13 eyrw peripou egw exw ta 200ml kai t pairnw gyrw sta 8,00 eyrw................ rikse mia matia an theleis k st diko moy blog!!!! filia polla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν την εχω δοκιμασει τη συγκεκριμενη!παλι καλα που διαβασα το ποστ,απαπα μακρια...
    ♥♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!