Σάββατο 20 Απριλίου 2013

▲Bioten skin moisture quince, REVIEWED!

Γεια σας κορίτσια! Στο σημερινό άρθρο έχουμε την εικοσιτετράωρη κρέμα της bioten για κανονικά/μεικτά δέρματα, με κυδώνι. Είναι paraben,paraffin,colorant free. Είναι κατάλληλη για ηλικίες από 20-35. Εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ και αυτό φαίνεται φυσικά στο σχεδόν άδειο βαζάκι της. Προσφέρει 50ml που είναι μια ικανοποιητική ποσότητα και παρόλο που είναι πολύ λεπτόρρευστη κάτι που μου αρέσει πολύ, χρειάζεστε πολύ λίγο για κάθε χρήση (π.χ.Το μέγεθος ενός φουντουκιού). Έχει ένα πολύ διακριτικό δροσερό άρωμα που πιστεύω ότι δεν θα σας ενοχλήσει. Ενυδατώνει πολύ καλά το δέρμα και δεν την νιώθεις καθόλου αφού στεγνώσει. Επίσης στεγνώνει και πολύ γρήγορα.

Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσα να βρω είναι ότι δεν ταιριάζει απόλυτα στο δέρμα μου που είναι λιπαρό με τάση ακμής. Παρ όλα αυτά μου άρεσε πάρα πολύ απλά δεν κρατάει την λιπαρότητα μακριά από το δέρμα μου για παραπάνω από 3-4 ώρες. Αλλά να σας πω την αλήθεια και άλλες που είναι για λιπαρά δέρματα δεν το κάνουν.

Τιμή: 5-6€ !!
✔ θα την αγόραζα; Εννοείται!!!!

Αυτά λοιπόν για την κρεμούλα. Ευχαριστώ πολύ την bioten που μου τα έστειλε μαζί με κάποια άλλα προϊόντα τα οποία θα δείτε σύντομα σε άλλο review. Au revoir κορίτσια!!

8 σχόλια:

  1. Μόλις έγινα μέλος στο blog σου :)
    Παρακολουθώ και τα βιντεάκια σου στο youtube...είσαι πολύ καλή!!! :)

    Θέλω να δοκιμάσω τη συγκεκριμένη ενυδατική.
    Έχω την τονωτική λοσιόν και το γαλάκτωμα καθαρισμού με κυδώνι.Μου αρέσουν και τα 2 αρκετά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ για την εγγραφή σου και εδώ αλλά και στο κανάλι μου :)

      Εννοείται να την πάρεις αν βέβαια ταιριάζει με τον τύπο του δέρματος σου! Το γαλάκτωμα το είχα και εγώ αλλά το δέρμα μου ξεσπάει με τα γαλακτώματα και φοβήθηκα να το βάλω :/

      Διαγραφή
  2. tha thn agorasw na yhn dokimasw kai egw! an kai exw mia poly kalu gia t gousta moy enydatikh tha thn parw!!!!! poly wraia aprousiash!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μ'ολις 'εγινα μέλος στο blog σου!Πραγματικά είσαι πάρα πολύ καλή!Την κρέμα αυτή την έχω αγοράσει και πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ!εγώ εχω ξηρό δέρμα!το ενυδατώνει το δέρμα μου αμέσως και απορροφάται γρηγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ πολύ! Τελευταία το έχω αφήσει λίγο πίσω το blog μου αλλά αύριο κιόλας θα ξεκινήσω καινούρια posts! Με εμψύχωσες! Να σε καλά!! :)

      Διαγραφή
  4. Hey!!! Σημερα αγόρασα αυτή τη κρέμα.. και πέτυχα πάνω στο review σου που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη... Έχω και εγώ λιπαρό δέρμα και όντως αυτή η κρέμα δεν είναι κατάλληλη... Θα δοκιμάσω τη Nivea aqua effect που είπες ότι αξίζει!!!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!