Τρίτη 9 Απριλίου 2013

All about eve Review! (Mario Badescu, tiki tahiti, get fresh)



Γεια σας κορίτσια!! Για σήμερα σας έχω ένα review με προϊόντα της all about eve! Άργησα αρκετά να γράψω γι αυτά τα προϊόντα αλλά τα χρησιμοποίησα σχεδόν μέχρι τέλος, οπότε έχω μια ολοκληρωμένη άποψη. Τα δειγματάκια δεν τα δοκίμασα ακόμα, γιατί τα κρατάω για ταξίδια συνήθως.
Και από ένα δείγμα δεν μπορώ να σας πω να αγοράσετε κάτι ή όχι. Ας ξεκινήσω λοιπόν:

MARIO BADESCU Hyaluronic Eye Cream

 Αυτή η κρέμα ματιών ενώ λέει ότι είναι για όλους τους τύπου δέρματος είναι πολύ ενυδατική για μένα με αποτέλεσμα να τρέχει στα μάγουλά μου. Δίνει ενυδάτωση, χάρη στο υαλουρονικό οξύ φυσικά, αλλά όσο λίγο και αν βάλω θα τρέχει. Για ξηρά δέρματα πιστεύω πως θα είναι πιο ικανοποιητική.

Τιμή: €32.00 ,14 ml
✘ Θα την αγόραζα; όχιMario Badescu Eye make-up remover Gel non oily & Botanical Facial Gel

Ντεμακιγιάζ ματιών και τζελ καθαρισμού προσώπου. Ομολογώ ότι δεν είχα δοκιμάσει ποτέ προϊόν ντεμακιγιάζ χωρίς σαπούνι. Το ντεμακιγιάζ ματιών έκανε καλή δουλειά και θα το δοκίμαζα όπως και το τζελ για καθαρισμό προσώπου, το οποίο είναι και αυτό χωρίς σαπούνι. Το ντεμακιγιάζ ματιών είναι για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ το τζελ, για μεικτές-λιπαρές επιδερμίδες.

Τιμή:
Ντεμακιγιάζ ματιών: €11, 59ml
Τζελ καθαρισμού προσώπου €20, 236ml 

✔ ΘΑ τα αγόραζα; Ναι αλλά το τζελ ίσως όχι λόγω τιμής.


Αυτή η μάσκα μου άρεσε πάρα πολύ! Παρόλο που ίσως είναι για μεγαλύτερες ηλικίες λόγο του κολλαγόνου. Θα προτιμούσα δηλαδή να δοκιμάσω την μάσκα με πηλό για λιπαρά δέρματα.
Παρ όλα αυτά ένιωσα μια πολυτέλεια όταν την χρησιμοποιούσα. Με το δείγμα έκανα δύο φορές μάσκα και μόλις τελειώσω το ποστ θα κάνω άλλη μία. Δεν χρειάζεστε πολύ προϊόν δηλαδή. Είναι από τις μάσκες που κοκαλώνουν. Είναι για μεικτό, ξηρό ευαίσθητο δέρμα.

Τιμή: €30, 59ml ✘Θα την αγόραζα; όχι, αλλά θα την πρότεινα σε φίλες μου που είχαν τις αντίστοιχες ανάγκες.
▲ Monoi oil TIKI TAHITI 

 Αυτό το λαδάκι είναι πολυχρηστικό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν μάσκα στα μαλλιά, για ενυδάτωση στο σώμα σας, και για μασάζ. Εγώ το έκανα μάσκα στα μαλλιά, το έβαλα στα πετσάκια μου στα νύχια δηλαδή, και στα πόδια μου που είναι ξηρά. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη γιατί δεν αφήνει αυτή τη λαδίλα του baby oil που βάζω μετά το μπάνιο πολλές φορές. Το συστήνω και θα δείτε ότι θα σας βολέψει.

Τιμή: €12.90, 120 ml 
✔θα το αγόραζα; Εννοείται!

 Είναι το μόνο προϊόν που δεν με ενθουσίασε. Μυρίζει λεμόνι και σου δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας αλλά να σας πω την αλήθεια εγώ είμαι παραδοσιακός τύπος. Ελαφρόπετρα και νεράκι. Δεν νομίζω να επένδυα σε scrub ποδιών.

Τιμή: €18, 161g
✘θα το αγόραζα; όχι

I love.. coconut & cream 
 Αυτό το lipgloss το αγάπησα!!! Το φοράω και μες το σπίτι μόνο και μόνο για τη γεύση!! Είναι σαν γλυκό!! Λατρεύω τα καλλυντικά μου να μυρίζουν λαχταριστά!! Δεν ξέρω πόσο κάνει, δυστυχώς δεν τα βρίσκω στο site τους. Ξέρω ότι έχει και γεύση φράουλα και λεμόνι αν δεν κάνω λάθος. Αν τα βρει μια από σας να μου στείλει λινκ να το βάλω να το βρίσκουμε όλες.
✔ θα το αγόραζα; Εννοείται!!

Αυτά από μένα κορίτσια! Πείτε μου αν σας αρέσουν τα μαζεμένα reviews η ένα ένα προϊόν να ξέρω για τα επόμενα άρθρα! Καλό απόγευμαau revoir!!!

2 σχόλια:

  1. Το γκλος το είχα δει πάντως σε σουπερμάρκετ στο Λονδίνο πρόσφατα 1,50 λίρα. Δεν ξέρω αν ήταν προσφορά γιατί όλα της ίδιας εταιρείας ήταν σε πολύ καλές τιμές. Link δεν έχω, συγγνώμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ αυτό το λαδάκι πρέπει να είναι υπέροχο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!