Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

MUA new launch products review!

 Γεια σας κορίτσια! Αν και έχω απίστευτο πονοκέφαλο, είπα να κάνω αυτό το review για να σας μιλήσω για μερικά προϊόντα που μου έστειλε η εταιρία MUA. Είναι μια πολύ οικονομική εταιρία και από ότι έχω δει και σε άλλα reviews, έχει πολύ αξιόλογα προϊόντα. Πάμε λοιπόν να σας μιλήσω γι αυτά ένα ένα ξεχωριστά. (link για τα προϊόντα υπάρχουν στους τίτλους τους)




 Είναι ένα concealer λάμψης όπως λέει και η ονομασία του. Δεν είναι καλυπτικό αλλά δίνει μία πολύ όμορφη λάμψη πάνω ή κάτω από το καλυπτικό μου concealer. Δεν κάνει για σπυράκια ή για λάμψη στη μύτη γιατί έχει μικροσκοπικα shimmer και τονίζονται οι πόροι μου. Παρόλα αυτά αν θέλετε να δώσετε μια λάμψη κάτω από τα μάτια σας είναι τέλειο και μόλις  £2 ! 2.20€ νομίζω πάνω κάτω. 
αν θα το αγόραζα; Εννοείτε! 


Ένα primer που δεν περίμενα για κανένα λόγο να αγαπήσω. Κοστίζει μόλις £3  και είναι καλύτερο από της Radiant που κοστίζει 18€ και το έχω να κάθετε στο συρτάρι μου! Είναι σιλικονάτο όπως τα περισσότερα primer και με ξάφνιασε! Κάνει το foundation να απλώνετε καλύτερα και βοηθάει ένα ελάχιστο την λιπαρότητα. Θα ήθελα να δοκιμάσω και το matte perfect για να δω πως είναι.
αν θα το αγόραζα; Εννοείτε! 

 Είμαι η χειρότερη στο να παρατηρώ λεπτομέρειες στο μακιγιάζ μου. Όταν χρησιμοποιώ ένα προϊόν γενικότερα δεν μπορώ να καταλάβω πως οι άλλοι ξεχωρίζουν πιο προϊόν από όλα έκανε την δουλειά , οπότε δεν ξέρω αν έκανε το μακιγιάζ να κρατήσει περισσότερο. Αν και έχω διαβάσει πολλά θετικά reviews για το συγκεκριμένο προϊόν εγώ δεν τρελάθηκα. Δεν παστώνομαι ποτέ για να ξέρω αν βοηθάει το μακιγιάζ να μην φαίνεται cakey. Πίσω γράφει ότι ενυδατώνει, κάτι που δεν χρειάζεται το δικό μου δέρμα οπότε ίσως να ταιριάζει σε πιο ξηρά θέρματα. Αν αλλάξω γνώμη για κάτι από τα παραπάνω, θα το συμπληρώσω εδώ και θα το αναφέρω και σε κάποιο βίντεο μου. Προς το παρόν αυτά. Κοστίζει£5.00
Αν θα το αγόραζα; Όχι


MUA Undress Me Too Palette
Ότι και να πω γι αυτήν την παλέτα είναι λίγο. Κοστίζει μόνο £3.00!!! Λένε ότι είναι dupe για την naked 2. Δεν την έχω οπότε δεν μπορώ να κρίνω. Την λατρεύω όμως. Έχει πολύ ωραία φυσικά χρώματα. Το μόνο που θα ήθελα είναι να είχε πιο πολλά χρώματα για την κόγχη.  Τα περισσότερα είναι shimmery/metalic, εκτός το μαύρο,  ένα ανοιχτό καφέ (πρώτη σειρά προτελευταίο) και το μπεζ (πάνω αριστερά) όπως φαίνονται στην παλέτα. Στο χέρι μου έχω μερικά swatches. Γράφουν καλύτερα πάνω στο μάτι για κάποιο λόγο. Από τότε που την παρέλαβα βάφομαι μόνο με αυτήν έχω να σας πω. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή σίγουρα και κάποια άλλη παλέτα από την MUA άλλωστε, είναι τόσο οικονομικές!


                        ✔ Αν θα την αγόραζα; Εννοείτε! 



Αυτά από μένα! Πείτε μου πιο προϊόν αξίζει να δοκιμάσω από MUA και ποιο θα θέλατε εσείς να δοκιμάσετε! Au revoir!

2 σχόλια:

  1. πολύ ωραίο το blog σου..σε ακολουθώ εδώ και στο youtube..αν θες ρίξε και εσύ μια ματιά
    alldaybeautiful.blogspot.gr
    facebook:alldaybeautiful

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!