Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

LIERAC/PHYTO REVIEW!!

Γεια σας κορίτσια! Αυτό το review σας το χρωστάω πολύ καιρό αλλά όποτε σας υπόσχομαι κάτι, όλο κάτι θα συμβεί και δεν θα τα καταφέρω. Πάμε αμέσως να σας μιλήσω για τα προϊόντα.


▲Lierac Mesolift Serum Frais Survitamine
 (φροντίδα λάμψης)
Γι αυτό το σέρουμ έχω κάνει ξεχωριστό review το οποίο θα βρείτε εδώ.

LIERAC DEMAQUILLANT DOUCEUR 
(Απαλό νερό καθαρισμού)

 Αυτό είναι ένα ''νεράκι'' για ντεμακιγιάζ ματιών. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ για πρόσωπο και μάτια, αλλά δεν βγάζει καλά την μάσκαρα. Δεν θα κάτσω να σας πω ψέμματα επειδή μου έστειλαν τα προϊόντα. Κρίμα γιατί σκιές και βάση τα αφαιρεί αμέσως. Αν αφαιρούσε έστω τα πάνω πάνω της μάσκαρα θα ήταν τέλειο. 

ΤΙΜΗ: Το βρήκα εδώ στα 10€, 200ml
=================================================
Περιγραφή προϊόντος:
Απαλό νερό καθαρισμού, όλοι οι τύποι δέρματος, ιδανικό για τις πιο ευαίσθητες.
==================================================
 Το συγκεκριμένο είναι για ευαίσθητες επιδερμίδες αλλά η σειρά έχει για ξηρές, λιπαρές και όλων των τύπων επιδερμίδας.
Αν θα το αγόραζα; Όχι γιατί μου αρέσει να ξεβάφομαι με σαπούνι και με την πρώτη. Το όλο σκηνικό με τα νεράκια και τα γαλακτώματα το βαριέμαι να σας πω την αλήθεια. Αν χρησιμοποιείτε κάτι άλλο για την μάσκαρα όμως σας το προτείνω.

▲Lierac  Gommage sensoriel 
(Αισθησιακό απολεπιστικό τζελ λάδι)


Εδώ βλέπετε ένα scrub σώματος. Έχει αρκετά μεγάλους κόκκους, αλλά δεν τραυματίζει το δέρμα. Μου άρεσε αρκετά, άφησε το δέρμα μου απαλό και λαμπερό. Επειδή περιέχει λάδι μέσα ή κάποιο έλαιο τέλος πάντων, αφήνει την επιδερμίδα μου απαλή και ενυδατωμένη. Δεν τραβάει το δέρμα` αντίθετα το ενυδατώνει. Ένα μείον είναι το άρωμά του. Μυρίζει σαν... σκόνη; Κάτι περίεργο. Εμένα δεν με πειράζει γιατί βάζω άλλα προϊόντα που μυρίζουν ωραία μετά, αλλά έπρεπε να το αναφέρω. Δεν μυρίζει όμως έντονα. 

ΤΙΜΗ:  16,99€ 175ml
===============================================
Περιγραφή προϊόντος: 
Αισθησιακό τζελ-λάδι με απολεπιστικές ιδιότητες, που μεταμορφώνεται σε ελαφρύ γαλάκτωμα όταν έρθει σε επαφή με τη νωπή επιδερμίδα. Η πλούσια σύνθεσή του περιέχει κρυστάλλους ζάχαρης, κόκκους βανίλιας και κουκούτσια ροδάκινου για απολαυστική απολέπιση, που αφήνει την επιδερμίδα λεία και τονωμένη. 
====================================================
Αν θα το αγόραζα; Ίσως. Αν βελτίωναν την μυρωδιά; Ναι.

▲Lierac Hydra-Chrono+ Creme Onctueuse nourrissante
(θρεπτική ενυδατική κρέμα για ξηρές-πολύ ξηρές επιδερμίδες)


Η κρεμούλα αυτή ομολογώ ότι δεν κάνει καθόλου για μένα, οπότε δεν μπορώ να κρίνω. Κατά καιρούς ξεφλουδίζω γύρω απ το στόμα και το μόνο που έχε βοηθήσει είναι η μάσκα ενυδάτωσης της apivita με αλόη. Θα δοκιμάσω και αυτήν και θα σας πω. Πάντως την δοκίμασα ένα βράδυ και ήταν πολύ ενυδατική και θα την πρότεινα. Μυρίζει απαλά, τριαντάφυλλο. 
===========================================
περιγραφή προϊόντος: 
κρέμα εμπλουτισμένη με βούτυρο κακάο και κερί jojoba, για ενυδάτωση, βαθιά θρέψη και προστασία που διαρκεί όλη μέρα. Ιδανική φροντίδα για ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες.
================================================

 ▲Phytovolume shampoo & phytobaume conditioner (σαμπουάν για έντονο όγκο και μαλακτικό κατά του σπασίματος για ταλαιπωρημένα μαλλιά)
Λοιπόν αυτά τα προϊόντα τα λάτρεψα!  Ήταν το αποκορύφωμα όλων!
 Το σαμπουάν μπορεί να είναι για όγκο, αλλά εγώ έχω πολύ λεπτή τρίχα και μακριά μαλλιά, οπότε είναι δύσκολο να πάρουν όγκο. Όμως μου τα ξεμπερδεύει κατά ένα μαγικό τρόπο και δυστυχώς τα μαλλιά μου κάνω εκατό ώρες να τα ξεμπερδέψω μετά το μπάνιο. Όσο ξεπλένω τη σαπουνάδα, το μαλλί είναι σαν να χτενίζετε! Τα αφήνει απαλά και χωρίς να βάλω μαλακτικό. 
(Έχω μακριά ίσια λιπαρά μαλλιά, με λεπτή τρίχα)
Το αρνητικό είναι ότι δεν έχει κανένα άρωμα αλλά εμένα δεν με πειράζει καθόλου! Επίσης νιώθω μία απέραντη καθαριότητα στα μαλλιά μετά το λούσιμο. Σαν να ξεβγάζει υπολείμματα από άλλα σαμπουάν ή προϊόντα.
Ωστόσο, θα  ήθελα να δοκιμάσω και το σπρέι για όγκο και το μαλακτικό για να δω αν όλα μαζί κάνουν κάποια διαφορά. Γενικά η σειρά της phyto με τα προϊόντα για μαλλιά έχει πολύ μεγάλη γκάμα (17 διαφορετικά είδη σαμπουάν!!)

Αν θα το αγόραζα; Εννοείται!!

ΤΙΜΗ:  11,40€, 200ml
================================

Το μαλακτικό; Άλλο θαυματάκι κι αυτό.  Είναι πολύ ελαφριά η υφή του. Σαν να βάζεις γάλα πάνω στα μαλλιά κάτι που μου αρέσει πολύ, γιατί συνήθως το μαλακτικό μου τα λαδώνει πιο γρήγορα τα μαλλιά. Οι άκρες όμως πάντα χρειάζονται ενυδάτωση. Το συγκεκριμένο είναι κατά του σπασίματος αλλά εμένα μου έκατσε τέλεια.
Αν θα το αγόραζα; Εννοείται!
ΤΙΜΗ:  15€, 150ml
================================
Πείτε μου αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα και πως σας φάνηκε. Επίσης θα θέλατε να κάνω review ένα ένα τα προϊόντα ή μαζικά όπως αυτή τη φορά; Να περνάτε καλά Au revoir!!

2 σχόλια:

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!