Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

CUMAEA Products Review/Rave!


Γεια σας κορίτσια! Σήμερα φιλοξενούμε στο blog μου μερικά προϊόντα από την εταιρία CUMAEA! 

Θα βρείτε το e-shop εδώ, και το  facebook page, εδώ.  

Δεν έχω πολλά να σας πώ μόνο ότι από τα προϊόντα τους έμεινα τόσο ευχαριστημένη που θέλω να αγοράσω μερικά οπωσδήποτε! Στην cumaea θα βρείτε σαπούνια, κρέμες  και άλλα πολλά. <<Η “Cumaea” είναι μια Ελληνική εταιρεία που βρίσκεται στο χωριό Κοίλι, στο δήμο Κύμης-Αλιβερίου κοντά στην Κύμη Ευβοίας. Κατασκευάζει φυσικά, παραδοσιακά καλλυντικά από καθαρό ελαιόλαδο και εμπλουτισμένα με ένα πλήθος ιαματικών βοτάνων που φύονται στην περιοχή.>>
Πάμε να δούμε ένα ένα τα δείγματα που μου έστειλαν και να σας πω την γνώμη μου γι αυτά.Κρέμα σώματος, πορτοκάλι-γιασεμί


Μυρίζει τόσο απίστευτα!!! Την αρχή που την απλώνεις μυρίζει περισσότερο το γιασεμί αλλά μετά από λίγο αλλάζει και μυρίζει περισσότερο πορτοκάλι. Την δοκίμασα πρώτη φορά μετά το μπάνιο μου ένα βράδυ σε όλο το σώμα πριν πέσω για ύπνο. Ένιωσα μια απίστευτη χαλάρωση από το άρωμά της και μεγάλη απαλότητα και ενυδάτωση. Απορροφάτε αμέσως. Το αγαπημένο μυ από τα τρία προϊόντα που δοκίμασα.
Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω και την βανίλια-φράουλα μιας και η φράουλα είναι απ τις αγαπημένες μου μυρωδιές.

Παρόλο που η τιμή της ίσως θεωρηθεί λίγο τσιμπημένη από μερικές, μην ξεχνάμε ότι είναι από φυσικά προϊόντα και άλλες κρέμες κοστίζουν αντίστοιχα χωρίς να είναι φυσικές. Η ποιότητα κερδίζει την τιμή παρ όλα αυτά.

Τιμή: 50ml, 5,50€
      100ml, 9,00€
    200 ml, 15,00€

✔ Αν θα την αγόραζα; Εννοείται 

Η υφή της είναι σαν λάδι καρύδας που χρησιμοποιούμε πολλές φορές στα μαλλιά, παρόλο που λέει <<κρέμα>>. Αυτό το ενυδατικό χειλιών μυρίζει.. καλοκαίρι πραγματικά! Και εγώ και η μάνα μου και η Αντριάνα με το που το μυρίσαμε το ίδιο σκεφτήκαμε! χαχα!  Είναι πολύ ενυδατικό χωρίς να νιώθεις ότι βάζεις βούτυρο. Το νούμερο ένα αγαπημένο μου μέχρι τώρα.

Τιμή: 10ml, 2,00€
15ml  3,00€


✔Αν θα το αγόραζα; Εννοείται!
Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή άρωμα καρύδα στο e-shop αλλά έχει Φράουλα, βανίλια και ροδάκινο. Και εκτός από ενυδατική είναι και αντιρυτιδική!!
Λόγω του ότι έχει διάφορα έλαια μέσα, είναι πολύ ενυδατικό. Το χρησιμοποίησα πριν το αφρόλουτρο για να μην μείνει το λάδι και να χρησιμοποιήσω την ενυδατική σώματος, αλλά αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε στο τέλος, θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και δεν θα χρειάζεστε καν ενυδατική. Μυρίζει σαν βιξ, αλλά εμένα μου αρέσει η συγκεκριμένη μυρωδιά` μου δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας.

Τιμή: 100ml, 6,50€
           200ml, 10,00€

✔Αν θα το αγόραζα; Ναι!
 

Δεν βρήκα κάτι αρνητικό στα παραπάνω προϊόντα! Μπράβο στην εταιρία! Θα ήθελα να δοκιμάσω την σειρά για την ακμή και το after sun. Γενικά έχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων  Εσάς πως σας φάνηκαν τα προϊόντα;  Τι θα δοκιμάζατε; 

4 σχόλια:

  1. myrizoun apisteuta!!!! exw k egw proionta k osa exw dokimasei me exoun ksetrelanei <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λατρεψα κ εγω εξισου... Εχω review κ εγω στο blog μου εαν θελεις μα διαβασεις. Η κρεμα σωματος λατρεμενη.

    Μαιρη

    Fairymakeuptales.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!