Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Το TAG των 19!

Αφού έφτιαξα μια ζεστή σοκολάτα, έβγαλα φακούς, έβαλα πιτζάμες και ετοιμάστηκα για Vampire Diaries προβολή, λέω να γράψω πρώτα αυτό το post για αυτό το tag. Με έκανε ταγκ η Άννι και γράφεις  σε μια λίστα πράγματα που δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτά, τόσα όσα είναι και η ηλικία σου! Όπως είπε η Μαρίλια, <<πάλι καλά που μας τάγκαρε όσο είμαστε μικρές!>> Πάμε λοιπόν να αρχίσουμε:

  1. Το κινητό μου. Πρέπει να είμαι σε συνεχής επικοινωνία με το αγόρι μου!
  2. Ίντερνετ και 
  3. Υπολογιστή. Δεν μπορώ χωρίς youtube-facebook-twitter-skype!!  Δεν ξέρω τι έκανα πριν!
  4. Την κάμερα μου! Την αγαπώ πάρα μα πάρα πολύ γιατί με αυτήν κάνω τα βίντεο στο youtube και έχει πολύ καλή ανάλυση σε σχέση με την πιο παλιά που χρησιμοποιούσα.
  5. Vampire Academy! Τη λατρεύω αυτήν την σειρά βιβλίων! Είμαι στο τελευταίο βιβλίο και ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ τι γίνετε! Και γενικά ένα βιβλίο να διαβάζω το θέλω όπως και δήποτε!
  6. Σειρές και ταινίες! Ειδικά τις σειρές τις λατρεύω! Βλέπω πάρα πολλές και έχω κάνει και αντίστοιχο ποστ που θα βρείτε εδώ.
  7. Τα καλλυντικά μου. Αν και έχω πολύ λίγα τα λατρεύω!! Είναι το χομπυ και πάθος μου!
  8. Τα αρώματα μου και
  9. Τις ενυδατικές κρέμες μου. Δεν μπορώ να μην νιώθω ιδιαίτερα περιποιημένη, καθαρή και μυρωδάτη χαχα! Οπως και
  10. Αποσμητικό.
  11. Το youtube κανάλι μου. Με έχει βοηθήσει σε δύσκολες φάσεις να ξεφύγω και να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει.
  12. Χωρίς δουλειά. Όχι μόνο για τα χρήματα, αλλά συνειδητοποίησα πως δεν μ αρέσει καθόλου να κάθομαι. Προτιμώ να είμαι όλη μέρα στο πόδι!
  13. Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια! Μισώ τα φλατ. Ειλικρινά θεωρώ ότι το κάθε ντύσιμο δείχνει 100 φορές καλύτερο όταν συνδυάζετε με γόβα! Εκτός φόρμα φυσικά!
  14. Φαγητό. Όχι από άποψη βιοποριστική. Λατρεύω το φαΐ . Μ αρέσει να τρώω ακόμα και αν δεν πεινάω. Όπως λέμε με τις φίλες μου, πάντα υπάρχει χώρος για ένα γυράκι.
  15. Φακούς επαφής. Χωρίς αυτούς δεν βλέπω τίποτα και αρνούμαι να κυκλοφορήσω με γυαλιά μυωπίας. 
  16. Πατατάκια και ποπ κορν. Δεν είμαι γλυκατζού καθόλου όμως!
  17. Μουσική και 
  18. Χορός!!! Τα λατρεύω και τα δύο υπερβολικά και ειδικά για χορό τρελαίνομαι! 
  19. Τις μικρές εκπληξούλες από το αγόρι μου.... Πραγματικά είναι οι λεπτομέρειες που σε κάνουν να δένεσε με τους ανθρώπους και μπορεί να με πείτε κακομαθημένη ή ρηχή που δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τις εκπλήξεις, αλλά αυτός με κακόμαθε; 
Επίσης κάτι άκυρο που δεν μπορούσα να μην σας το πω, η κούπα που έβαλα τη σοκολάτα πριν μυρίζει ψαρίλα. Πάααααλι η αδερφή μου έπλενε πιάτα; Au revoir!!!

3 σχόλια:

  1. hhhhhh pada plenw me xlorinhhhh me sikofandois adika!!!TAKOUTE!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πάλι καλά να λες που σε tagαρε τώρα που είσαι μικρούλα....τι να πω κι εγώ :Ρ. btw χαρά στο κουράγιο σου για τα ψηλοτάκουνα. Όσο κι αν θέλω να τα περπατήσω υποφέρω:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. hahah nai!! duskoleuthka na ta vrw kai ta 19 alla da3u :D
      Panw apo ola na forame kati po na mas voleuei. den einai mono na dixneis wraia alla kai na niw9eis aneta sta rouxa sou, opote mh skas!

      Διαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!