Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

The Beauty Tag



1)  Τι θεωρείτε πραγματική ομορφιά;
Πραγματική ομορφιά είναι όταν μια κοπέλα λάμπει και χωρίς μακιγιάζ.Ο τρόπος που περπατάει και που κινείτε δίνουν ομορφιά κατά την γνώμη μου. Η σωστή στάση του σώματος και το χαμόγελο.

2)  Ποια είναι η αγαπημένη σας εταιρεία όσον αφορά τα κραγιόν;
MAC και πάλι MAC. Μου αρέσει που έχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών που πραγματικά δεν έχω δει σε άλλες εταιρίες! Πιστεύω ικανοποιεί όλα τα γούστα. Επίσης σε περίοδο εκπτώσεων που κάνει κάθε μήνα τα βρίσκεις σε τιμές drugstore για τα ελληνικά δεδομένα.

3)  Ποια είναι η αγαπημένη σας εταιρεία καλλυντικών όσον αφορά τα foundation και τις πούδρες;
Η καλύτερη πούδρα που έχω δοκιμάσει είναι της seventeen. Έχει κάλυψη και διαρκεί ώρες. Το καλύτερο είναι ότι μπαίνει και μόνη της χωρίς βάση, όταν δεν θες πολλά πολλά.

Η καλύτερη βάση που έχω χρησιμοποιήσει είναι της radiant. Μπορεί η τιμή της να είναι τσιμπημένη αλλά διαρκεί πολύ καιρό, είναι σταθερή, δίνει πολύ φυσικό αποτέλεσμα και πιστεύω ότι τα αξίζει τα λεφτά της.

4)  Ποιον τρόπο ντεμακιγιάζ χρησιμοποιείτε;
Δεν μ αρέσουν καθόλου τα μαντιλάκια και τα γαλακτόματα γιατί μου καίνε το πρόσωπο. Μ αρέσει το ντεμακιγιάζ σε μορφή ''νερού'' και το σαπούνι.

5)  Τι υπάρχει στην τσάντα σας μαζί σας από καλλυντικό προϊόν; Υπάρχει κάτι που δεν αποχωρίζεστε;
Πάντα θα κρατάω το κραγιόν μου. Και αν έχω ξερά χείλη και ένα lip butter.

6)  Είναι περασμένα μεσάνυχτα, είστε ξενυχτισμένες και νυσταγμένες, θα αφιερώσετε χρόνο στο ντεμακιγιάζ σας;

Πάντα! Δε μπορώ να κοιμηθώ αν δεν έχω ξεβαφτεί. [Ένα καλοκαίρι που δούλευα, ήμουν τόσο κουρασμένη που κοιμόμουνα ακόμα και με τους φακούς επαφής. Απλά ξάπλωνα για ένα λεπτό και με έπαιρνε ο ύπνος. Αν ξεβαφόμουν ήταν όπως όπως με το σαπούνι χεριών. Κατάφερα  το δέρμα μου να γίνει ξηρό (από λιπαρό) και να ξεφλουδίσει  και να ξεσπάσει σε ακμή που μέχρι και σήμερα έχω μερικά σπυράκια, ενώ ήταν σχεδόν καθαρό. Με το ζόρι τη γλίτωσα φροντίζοντας πολύ το δέρμα μου και κάνοντας πολλές μάσκες απ την apivita.] Από τότε ξεβάφομαι πάντα και πολύ καλά.

7)  Αγαπημένο βερνίκι νυχιών αυτή τη σεζόν;

8)  Τι σας αρέσει να τονίζετε πάνω σας; Ποιο είναι το δυνατό σας σημείο;
Να πω την αλήθεια δεν θεωρώ ότι έχω ένα δυνατό σημείο. Αλλά και να είχα εμένα δεν μ αρέσει να τονίζω κάτι επειδή είναι το ΄δυνατό΄σημείο. Το βλέπω σε κοπέλες και κάνει κρα από μακριά. Δηλαδή μια κοπέλα με μεγάλο στήθος πρέπει να φοράει ορθάνοιχτη μπλούζα για να το τονίσει επειδή είναι το δυνατό της σημείο; Η μεγάλα χείλη: τριάντα τόνους κραγιον και λιπ γκλος απο πάνω και το περίγραμμα στον θεό; 

Για μένα αυτό είναι λάθος. Μ αρέσει να περιποιούμαι όλα τα σημεία πάνω μου. Άλλωστε όταν κάτι πάνω σου είναι τόσο ωραίο δεν χρειάζεται να το τονίσεις. Φαίνεται από μόνο του. 

9) Συμπληρώστε την φράση... "Μακιγιάζ για μένα σημαίνει ....";
Τέχνη, ομορφιά, αυτοπεποίθηση και όνειρο ζωής.

10)  Ψεύτικα μαλλιά, ψεύτικα νύχια, ψεύτικα μάτια... ομορφιά ή ανασφάλεια;

Μπα. για μένα το να προσθέσεις κάτι πάνω σου δεν σημαίνει ανασφάλεια. Οι αλλαγές είναι ωραίες και σε ανανεώνουν. Όταν ας πούμε δεν μπορείς να μακρίνεις τα μαλλιά και τα νύχια σου, δεν είναι κακό να βάλεις πρόσθετα. Όσο για τους χρωματιστούς φακούς πιστεύω πως αν δεν έχεις μυωπία δεν χρειάζονται αλλά και πάλι. Δεν είναι τι κάνεις αλλά γιατί και πως το κάνεις.  Αν βάλεις τρέσα 2 μέτρα και νύχι δέκα εκατοστά είναι υπερβολικό. Αν κάτι είναι περιποιημένο το υποστηρίζεις και το κάνεις από άποψη δεν σημαίνει ότι είσαι ανασφαλής.


Ευχαριστώ πολύ την Κατερίνα που με έκανε tag και με την σειρά μου κάνω και γω μερικές κοπέλες.

Jiana
Anni

2 σχόλια:

  1. Μου άρεσαν κάποιες απ' τις απαντήσεις σου! Όπως για την πούδρα της Seventeen (αν λέμε την ίδια)... το έχω κάνει ήδη αυτό το Tag!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!