Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Fashion to buy/wish list!

 Γεια σας κορίτσια! Τελευταία έχω πωρωθεί με το blogging. Μ αρέσει να γράφω. Και αφού λοιπόν σας έδειξα ποιες είναι οι προτεραιότητες μου στα προιόντα ομορφιάς, δεν είναι δίκαιο να μην σας δείξω και τι βρίσκετε στην κορυφή της λίστας για ρούχα και αξεσουάρ. Για να σας πω την αλήθεια πάντα σκέφτομαι πολύ το τι θα είναι αυτό που θα πάρω. Μία η οικονομική κρίση, μία το κόλλημα με τα καλλυντικά η ντουλάπα μου είναι πάντα άδεια. Είπα λοιπόν φέτος να δώσω βάση πιο πολύ σε ρούχα παρά σε καλλυντικά, γιατί στο τέλος θα βγαίνω ''γυμνή''.

1.Το πρώτο απ όλα που θέλω να αγοράσω είναι μια πλεκτή μπλούζα με λεπτομέρεια στους ώμους. Μ άρεσε πολύ αυτό το τρεντ και θα το φορούσα σίγουρα και του χρόνου.

2. Ψηλή πλατφόρμα. Αν και όλα μου τα παπούτσια είναι μαυρα δεν μπορώ να αλλάζω επιλογές. Ότι παπούτσι και να δω μου φαίνετε πιο όμορφο, πιο κομψό και πιο ''ακριβό'' όταν είναι μάυρο.

3. Χαμηλή πλατφόρμα. Τα παπούτσια στην παραπάνω εικόνα ή θα τα λατρέψεις ή θα τα μισήσεις. Δεν ξέρω τι δεν αρέσει σε μερικές κοπέλες. Εγώ πραγματικά έχω πρόβλημα. Δεν μ αρέσουν τα χαμηλά παπούτσια. Στην ουσία δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα outfit με χαμηλά. Ούτε ξέρω τι χαμηλό να είναι αυτό. Αθλητικό; Δε μ αρέσει. Μπότα; Δεν τρελαίνομαι. Μποτάκι; μου φαίνεται πολύ χύμα. Και είναι και ακριβά για καθημερινό παπούτσι (εδώ που μένω). Νομίζω ότι τα πάντα δείχνουν καλύτερα και πιο όμορφα όταν φορέσεις ψηλό. Γι αυτό και μ αρέσουν τα παραπάνω παπούτσια.

4.Κρεμαστό με studds. Τα λατρεύω! Αυτά τα κρεμαστά έκαναν μπαμ φέτος μετά από πολύ καιρό και πραγματικά δεν πίστευα ποτέ ότι θα φορούσα. Όχι επειδή δεν μου άρεσαν αλλά θεωρώ ότι τονίζουν πολύ το στήθος και όταν έχεις ήδη πολύ μεγάλο cup δεν θες άλλες... ''ενισχύσεις''. Είναι όμως τόσο όμορφα μερικά κομμάτια που θέλω πολύ να το τολμήσω.

5.Τσάντα tote. Όλες μου οι τσάντες είναι στυλ ''σακούλα'' λόγω του ότι τις αγόρασα όταν ήταν πολύ μόδα τότε. Τώρα όμως με κουράζουν αφάνταστα. Είναι πολύ μεγάλες και με το που πάω να ανοίξω να πάρω κάτι πέφτουν όλα. Ε δε μπορώ! Κι αυτοί είναι οι λόγοι που αγάπησα την verde μου. Ανυπομονώ να αποκτήσω κ άλλη μία σε τέτοιο σχέδιο. Αφήστε που φαίνεται πιο κομψή!

Αυτά από μένα κορίτσια! Πείτε μου και σεις τι βρίσκετε στην κορυφή της λίστας σας για τα ψώνια και θα τα πούμε πολύ σύντομα!! Au revoir!

5 σχόλια:

  1. Πολυ ομορφα αυτα που θες να αγορασεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι υπέροχα!Και εμένα πάντα μου άρεσε να κάνω shopping list!Βασικά θα σου πρότεινα κάτι που μπορεί να σου έρθει πιο οικονομικά και έχω δει ένα video στο youtube σχετικά με την πλεκτή μπλούζα και τις λεπτομέρειες στους ώμους.Μπορείς να αγοράσεις ένα απλό πλεκτό σε όποιο χρώμα θες και απλά εσύ να προσθέσεις τα studs ή οτιδήποτε άλλο!Πιστεύω θα σου έρθει πιο οικονομικά!Αν θες λεπτομέρειες πες μου να σου πω:) Ελπιζω να τα αγοράσεις αυτα που θέλεις ;) Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EM TI! TO 1 KAI TO 4 MARESOUN KAI MENA AMA EINAI KATI KAI GAMW EINAI PANDOS STYLE ALLA EDW POU NA TA VREIS MONO ONLINE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!