Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Beauty wish/to buy list

Γεια σας κορίτσια! Το πρώτο post του 2013
Είναι η beauty wish list μου. Στην ουσία η beauty wish list μου είναι πολύ μεγαλύτερη... αν την δείτε θα πάθετε. αλλά αυτά που βρίσκονται πάνω πάνω και θέλω να δοκιμάσω άμεσα είναι τα εξής:

1, PALMER'S Cocoa Butter Formula. (feelunique.com 5€) Θέλω πάρα πολύ να το δοκιμάσω για να δω αν όντως κάνει δουλειά στις ραγάδες. Λογικά τις μικρούλες που έχω εγώ θα τις εξαφανίσει. Βέβαια έχω ακούσει ότι   αν γίνουν άσπρες δεν φεύγουν και γω τις έχω απ το γυμνάσιο..
2, SKIN 79 bb cream. (ebay.com 15€) Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ bb cream. Εννοώ κανονική. Αυτή που βοηθάει και δερματολογικά. Έχω πολύ υψηλές προσδοκίες απ αυτήν γιατί υποτίθεται πως βοηθάει και στην ακμή. Θα δούμε.
3, essence  IEXTREME mascara. (3-4€) Η φίλη μου η Αντριάνα την  έχει δοκιμάσει και της άρεσε πάρα πολύ. Αυτό που με δελεάζει είναι ότι είναι για μήκος όπως μου είπε. Όπως βλέπετε δεν έχω πολύ κοντές βλεφαρίδες και οι μάσκαρες όγκου δεν μου κάνουν τίποτα.

4, essence matt bronzing powder. (3-4€)  Χρειάζομαι  όπως και δήποτε καινούρια πούδρα για τα κοψίματα. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι αυτήν την πούδρα από πολλές κοπέλες, οπότε θέλω να την δοκιμάσω.

5, essence fix&matte translucent loose powder (3-4€) Την έχει η αδερφή μου και λέει ότι κάνει πολύ καλή δουλειά στο να κρατάει την λιπαρότητα και όπου ακούω ματ όψη τρέχω, αφού έχω πολύ λιπαρό πρόσωπο.


Αυτά τα πραγματάκια είναι λοιπόν στην κορυφή της wish/ to buy list μου.  Πείτε μου αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά και πως σας φάνηκε, και πείτε μου και τι βρίσκετε στην κορυφή της δικής σας λίστας! Au revoir!!

12 σχόλια:

  1. likeeeeee.....elega na kanw k egw ena antistoixo post....!!! :) ela ki apo mena an 9es!!! 9a xarw polyyy!!http://beauty-inpink.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα πραγματάκια.
    Την πούδρα της essence θέλω κι εγώ να την πάρω, έχω ακούσει τα καλύτερα και με αυτήν την τιμή είναι δύσκολο να αντισταθώ.
    Καλή Χρονιά σου εύχομαι !!
    Αυτό είναι το καινούριο μου blog http://linabeautyinsider.blogspot.gr/
    ρίξε μια ματιά αν θες. Θα χαρώ πολύ!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ontws h essence einai toso oikonomiki kai toso poiotika kapoia proionta pou de boreis na adista9eis me tipota!

      Διαγραφή
  3. Ωραία πραγματάκια!
    Την μάσκαρα της essence την έχω πάρει αλλά δεν με έχει ενθουσιάσει ιδιαίτερα!
    Την πούδρα matt bronzing θέλω κι εγώ πολύ να τη δοκιμάσω.
    Για την SKIN 79 bb cream έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές!
    Ελπίζω πάντως να τα αποχτήσεις όλα σύντομα!
    Καλή Χρονιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλη χρονιά! άμα θες μήκος στις βλεφαρίδες εχω δοκιμάσει την μασκαρα για μηκος της INGLOT 9 € την ειχα παρει απο το καταστημά τους και έχει εκπληκτικό αποτέλεσμα και διαρκεί πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) den exei inglot stn polh mou dustuxws, alla euxaristw gia tin protash kai to sxolio sou! kalh xronia kai se sena!

      Διαγραφή
  5. Δεν έχω δοκιμάσει κανενα προιόν της Essence, αλλά λέω να ρίξω μια ματιά, γιατί πλέον τα βλέπω παντου!

    Kαλή χρονιά, γεμάτη χαμόγελα.

    xoxo,
    Froso_Style Nirvana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου!! Καλή χρονιά!! Ευτυχισμένο το 2013!! Μακάρι να είναι γεμάτο υγεία, χαρά, αγάπη και τύχη!! Κι εγώ θέλω πολύ να δοκιμάσω το cocoa butter!! :) Είμαι η νέα σου follower!! Αν θέλεις ρίξε μια ματιά και στο δικό μου blog!! Φιλιά!!
    thebeautyfairyblog.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!