Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Firmoo.com glasses Review

the glasses are from firmoo.com
 Γεια σας κορίτσια! Σήμερα στο blog post φιλοξενώ τo firmoo.com ένα υπέροχο online store με γυαλιά. Αφού αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή συνεργασία, διάλεξα αυτό το σχέδιο. Έχει και άλλα πολύ ποιο ωραία  σχέδια αλλά δυστυχώς αυτό ήταν που ταίριαζε στο σχήμα και μέγεθος του προσώπου μου. Για όσες έχετε λίγο μεγαλύτερο πρόσωπο, είστε τυχερές γιατί έχει υπέροχα nerd/geek glasses!
Για όσες προτιμάτε κάτι ποιο κλασσικό έχει αρκετή ποικιλία.

Για να δείτε video review πατήστε εδώ.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη απ τα γυαλιά. Είναι μια χαρά σε σχέση με τα παλιά μου γυαλιά. Το μόνο αρνητικό είναι ότι μου φαίνονται λίγο ποιο εύθραυστος ο σκελετός. Επίσης θα ήθελα να υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία στην κατηγορία των γυαλιών ηλίου και στα μικρά σχέδια γυαλιών.

Στα email μου απαντούσαν πολύ σύντομα και πολύ ευγενικά.Τέλειο customer service. Τα γυαλιά ήρθαν σε 2-3 εβδομάδες σε άριστη κατάσταση στην θηκούλα τους. (Και είχαν και μια πάνινη θήκη επίσης την οποία ξέχασα να βγάλω φωτογραφία αλλά ξέρετε πως είναι.)

 Όσες και όσοι θέλετε να δοκιμάσετε τα γυαλιά της firmoo.com δεν νομίζω ότι έχετε κάτι να σκεφτείτε. Εκτός του ότι οι τιμές είναι πολύ προσιτές και έχει μοντέρνα σχέδια, μπορείτε να αποκτήσετε το ΠΡΏΤΟ σας ζευγάρι ΔΩΡΕΆΝ πληρώνοντας μόνο τα μεταφορικά! (με συνταγή ή χωρίς, ηλίου ή μυωπίας, αντρικό ή γυναικείο.) Αν σας ενδιαφέρει το linkε είναι αυτό  http://www.firmoo.com/free-glasses.html 

Είναι και ένα διαφορετικό δώρο για τώρα τις γιορτές, αν θέλετε να το κάνετε στη μαμά σας, τη γιαγιά σας, το μπαμπά σας...


 Πώς θα ξέρω αν μου ταιριάζει;

Για να δείτε ποιο σχέδιο σας ταιριάζει και πως θα φαίνεται στο πρόσωπό σας περίπου, υπάρχουν φωτογραφίες δίπλα σε κάθε γυαλί με κάθε σχέδιο προσώπου. Επίσης μπορείτε να ανεβάσετε την δική σας φωτογραφία. Εκτός αυτού, υπάρχουν και 3 κατηγορίες με μεγέθη μεγάλα μεσαία και μικρά, καθώς και τα εκατοστά που μπορείτε να συγκρίνετε με τα παλιά σας γυαλιά.



Αυτά από μένα. Για ότι ερωτήσεις έχετε μπορείτε να μου γράψετε στα σχόλια ή να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της firmoo.com
Au revoir!!



8 σχόλια:

  1. Ωραίο το review και μεγιά τα γυαλιά!Να σε ρωτήσω κάτι ο τρόπος πληρωμής είναι με πιστωτική;; Ευχαριστώ!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σου πάνε πολύ!:)
    Φιλιά!

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σου πάνε πολύ! Περιμένω 4 ζευγάρια από firmoo αυτή τη στιγμή! :P

    toothfairygardy.blogspot.gr
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!