Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Tutorial: Taylor Swift Inspired



Γεια σας κορίτσια! Σήμερα έχει tutorial.  Κάθε Κυριακή θα έχουμε νέο βίντεο μέχρι να πάρω την κάμερα. Από κει και μετά θα δείτε μάλλον ένα πρόγραμμα των 2-3 βίντεο την εβδομάδα. Το ένα θα είναι σίγουρα μακιγιάζ. Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά και να πάμε στο μακιγιάζ που έκανα. Εμπνεύστηκα από το νέο τραγούδι της Taylor Swift  ''I knew you were trouble''. Μόλις άκουσα το τραγούδι είπα. Θα κάνω ένα τέτοιο tutorial. Το κλασσικό μακιγιάζ της Taylor. Μετά όμως καθώς έψαχνα φωτογραφίες παρατήρησα πως αν και έτσι φαίνεται, το μακιγιάζ της ποτέ δεν είναι ίδιο. Οπότε έκανα κάτι που συνδύασε το έντονο wing στο μάτι με το κλασσικό κόκκινο χείλι Να τονίσω ότι το συγκεκριμένο μολύβι που χρησιμοποίησα είναι η αγαπημένη μου απόχρωση κόκκινου. Μακάρι να έγραφε καλύτερα τα χρώματα η κάμερα! Πάμε παρακάτω θα δούμε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησα. Θα τα πούμε σύντομα κορίτσια! Au revoir!!









Σημείωση: Όλες οι τιμές είναι στο περίπου γιατί μου είναι δύσκολο να θυμάμαι. Ένα ευρώ πάνω/κάτω δεν χάθηκε και ο κόσμος. Απλά σας τα γράφω για να ξέρετε περίπου που κυμαίνετε η τιμή.

4 σχόλια:

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!