Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Foundation & Concealer Review/ Rave!

Γεια σας κορίτσια! Στο σημερινό post θα σας μιλήσω για τα δύο βασικά προϊόντα που χρησιμοποιώ σε κάθε μακιγιάζ. Το foundation και το concealer. Είναι και τα δύο αγαπημένα προϊόντα και οικονομικά.
Ξεκινώντας με τη βάση της essence. Είναι υπέροχη για την τιμή της.Αφήνει ματ αποτέλεσμα και αν δεν έχετε πολύ λιπαρή επιδερμίδα δεν χρειάζεται καν πούδρα. Ακόμα και εγώ πρώτη φορά χρησιμοποιώ foundation που δεν βγάζει αμέσως λιπαρότητα. Μετά από κάποιες ώρες βέβαια θα βγάλει, αλλά ακόμα και τότε είναι ελάχιστη και δεν φαίνεται καν στο μάτι.Διαρκεί όλη μέρα απλά κατά το βραδάκι χάνει την καλυπτικότητα του κατά ένα ποσοστό..
Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσα να πω είναι ότι δεν έχει μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων. (Εγώ ευτυχώς βρήκα την απόχρωση μου αλλά δεν ξέρω για κοπέλες με πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα.)


Θα έλεγα ότι είναι από μέτρια προς γεμάτη κάλυψη, ειδικά αν απλώσετε δύο στρώσεις. Αν θέλετε να βάλετε και πούδρα καλό είναι να περιμένετε μερικά λεπτά γιατί όταν το απλώνετε έχει ένα πουδρέ τελείωμα που ίσως φανεί παστωμένο αν απλώσετε αμέσως πούδρα. Δεν ξέρω δεν το έχω δοκιμάσει. (Επίσης μ αρέσει να ψεκάζω λίγο ροδόνερο για να το σετάρω αν δεν χρησιμοποιήσω πούδρα).
 Πάμε τώρα στο concealer. Είναι το αγαπημένο μου μέχρι τώρα. Πρώτα απ όλα αντέχει στο νερό! Κάτι  που μ αρέσει πολύ στα προϊόντα αφού έχω λιπαρό δέρμα όπως είπα και πριν.. Επίσης χρειάζεται μικρή ποσότητα και καλύπτει αρκετά τους μαύρους κύκλους αν δεν έχετε μεγάλο πρόβλημα.Την αρχή βγαίνει σαν τριματάκια. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω αλλά μόλις το απλώσετε καλά κάτω απ τα μάτια παίρνει μια μορφή πούδρας.. Έχει περίεργη σύσταση. Υποτίθεται ότι χαρακτηρίζετε mousse. Εμένα πάντως μ αρέσει. Au revoir!!!

Αυτά από μένα κορίτσια! Εσείς έχετε δοκιμάσει τα παραπάνω προϊόντα; Γενικά τι foundation και concealer χρησιμοποιείτε; 

6 σχόλια:

  1. Το essence mousse κάνει ακριβως την ιδια δουλεια με αυτο της maybelline, αν χρειαζεσαι κατι πιο οικονομικο δοκιμασε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικά τα mousse δεν τα πολυσυμπαθώ!!Αυτή την εποχή χρησιμοποιώ για concealer το erase paste της benefit και για foundation το Hallo flawless πάλι από benefit!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. den exw xrhsimopoihsei pote benefit! alla akouw polu kala logia gia ta perissotera proionta ths!

      Διαγραφή
  3. Και ότι έψαχνα για οικονομικό concealer :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!