Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Fake Mac Products!


Κορίτσια κάνω αυτό το μικρό post γιατί έχω έχω εξοργιστεί με το πόσο υποκριτές υπάρχουν στον κόσμο. Δεν θα πω ονόματα αλλά θα κάνω ένα ποστ τελείως γενικά. Απόψε λοιπόν, είδα ένα status στο facebook μιας εξ οργισμένης κοπέλας η οποία πουλάει ''mac'' στην σελίδα της. Εξέφραζε λοιπόν την αγανάκτησή της για μερικές που δεν πίστευαν ότι τα προϊόντα της ήταν γνήσια. Έκτος του ότι κοροϊδεύουν κοπέλες που δεν γνωρίζουν την εταιρία είναι τελείως γελοίο να προσπαθούν να μου αποδείξουν ότι ο γάιδαρος πετάει. Κατά βάθος τις λυπάμαι. Γιατί δεν φτάνει που τις πιάνει κορόιδα, όταν πάω να τις διαφωτίσω, αντί να μου πουν και ευχαριστώ πέφτουν
πάνω μου να με φάνε.

Έλεος αυτό έχω μόνο να πω. Δεν ξέρω τι πλαστογραφίες έχει κάνει ή πως έχει χαρτιά γνησιότητας τα οποία δεν ισχύουν, γιατί το είπε και αυτό! (ότι έχει χαρτιά τα οποία αποδεικνύουν ότι είναι γνήσια και καλά) Αν δεν θες κοπέλα μου να σου θίγουν την δουλειά να την κάνεις σωστά. Με ειλικρίνεια. Δεν με πείραξε το μαϊμού κραγιόν. Με πείραξε η ψευτιά και πάνω από όλα η υποκρισία. Και επειδή με πρόσβαλαν αλλά έχω και κάποιες αρχές απάντησα πολύ ευγενικά, έχω να πω ότι η mac δεν βγάζει τα προϊόντα της σε site ούτε σε eshops. Δεν πουλάει έτοιμες παλέτες τριπλές ούτε με 100
χρώματα σκιών. Η mac είναι εταιρία που δεν έχει καν γνήσιο ελληνικό eshop όπως είναι το αντίστοιχο
 http://www.maccosmetics.com/index.tmpl . Και ειλικρινά πιστεύετε πως αν κάποιος πουλούσε mac θα ήταν τόσο χαζός να τα πουλάει 3 και 5 ευρώ απ τη στιγμή που μπορεί να τα πουλήσει σε κανονικές τιμές? Και στο κάτω κάτω όσες ξέρουν τα mac και το concept της εταιρίας θα έπεφταν κάτω από τα γέλια. Καταφαίνεται ότι είναι ψευτιά.

Και σας παρακαλώ και εσάς μην παρασύρεστε!!! Μην αγοράζετε από πουθενά mac εκτός από τα καταστήματα! Άλλο να αγοράζεις μούφα εν γνώση σου και άλλο να σε πιάνουν κορόιδο. Ακόμα και αν σας ορκιστούν στην ζωή σας ότι είναι γνήσια ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ!! Η μόνη περίπτωση που υπάρχει να βρείτε γνήσιο mac είναι από μια κοπέλα η οποία το αγόρασε και τελικά δεν της άρεσε. (Αλλά δεν θα έχει ούτε ποσότητα προϊόντων ούτε παλέτες τύπου bh.) Ή ίσως από κάποια αισθητικό που θα το αγοράσει για εσάς.

Και να σας πω και κάτι σημαντικό, οι απομιμήσεις δεν έχουν ίδια ποιότητα ούτε ίδιες αποχρώσεις με την mac και δεν είναι και δερματολογικά ελεγμένες.

Τέλος πάντων επειδή συγχύζομαι θα σταματήσω αυτό το post και θα σας πω ότι αν κάποια στιγμή έχετε την απορία για κάποιο mac αν είναι γνήσιο ρωτήστε με αλλά να ξέρετε ότι ποτέ δεν θα βρείτε. Η  mac ξαναλέω δεν κάνει εμπόριο εκτός των καταστημάτων.

(Επίσης να σας πω ότι η κοπέλα μόλις με έκανε block. Γιατί? Γιατί ''μάλλον'' τελικά είχα δίκιο και άνοιγα τα μάτια στις χαζές πελάτισσες της.)

Καλό βράδυ κορίτσια και να ξέρετε ότι εγώ δεν θα γίνω ποτέ στην ζωή μου για τα χρήματα ψεύτρα. Στο blog μου και στο κανάλι μου θα είμαι πάντα ειλικρινής όπως είμαι και στην πραγματική μου ζωή.  Έχω και μία αξιοπρέπεια και μία συνείδηση που μου αρέσει να κρατάω καθαρή.

44 σχόλια:

  1. πες τα πια!! τα βλεπω καθε μερα κ λεω ακομα πειθει τον κοσμο οτι ειναι αυθεντικα???

    πολυ ωραιο το μπλογκ σου -ασχετο αλλα εγινα αναγνψστρια σου-
    φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άαααααπειρες κοπέλες πουλάνε μούφα MAC, πολλές φορές έχω πάει να αντιπαρατεθώ με κάποια αλλά έχουν τα κόλπα τους, βαζουν φιλες και συγγενεις να γραφουν απο κατω τι τελεια εξυπηρετηση που ειχαν και τετοια ή ακομα και πελάτισσες για ενα δυο πραγματα δωρο. Εχω καταληξει στο γεγονος οτι ειναι αξιες της μοιρας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. to fadasthka kai gw oti vazoun gnwstous. den paizei na einai toso ili9ios o kosmos!

      Διαγραφή
    2. Ενταξει ξερω ποια λες, εχω μαλωσει κι εγω με την κυρια-να-την-κανει-ο -Θεος. Εχει λεει και εγκριση του ΕΟΦ, γελασα πολυ με αυτη την δηλωση. Το κακο εχει παραγινει και ισως να μπορουμε να κανουμε κατι.

      Διαγραφή
  3. για άλλη μια φορά λες το αυτονόητο!!πρέπει να της πει καμια ότι πηγα τα προιόντα για back 2 mac και με έκραξαν που είναι μούφα!!χαχαχα.Είναι γελοίο να πιστέψει κάποιος ότι είναι γνήσια,ακριβώς τα ίδια βρίσκω και στην λαική!!!Παλαιότερα μου είχε στείλει mail η Mac που έλεγε ότι δεν πουλούνται σε κανένα sιte πέρα από εξουσιοδοτημένα καταστήματα καλλυντικών!!Ηλίου φαεινότερον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. poso dikio exeis! ante apo kei tsantisthke ki olas to noumero!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ σωστα τα λες!!


    ps: Έχω giveaway στο blog μου, αν ενδιαφερεσαι περνα μια βολτα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. apires moufes mac uparxoun distixos :/

    http://missmadden923.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eντάξει είναι τραγικές!!! Έχω τσακωθεί και εγώ στο παρελθόν για παρόμοιο λόγο με κάποια που ισχυριζόταν πως πουλάει αυθεντικά -στον ύπνο της- ΜΑC. Ξέρεις που έχω καταλήξει όσο και να τους τρίβεις στη μούρη την αλήθεια κάποιες θέλουν να παραμυθιάζονται...Γιατί το θέμα είναι να πουν πως αγόρασαν ή κέρδισαν ΜΑC και να ξέρεις πως οι περισσότερες από αυτές τα MAC τα ξέρουν εξ'ακοής και μόνο... Έχουμε μπει πολλές στη διαδικασία που μπήκες και εσύ αλλά κορόιδα θα υπάρχουν πάντα και καλοθελητές να τα εκμεταλλεύονται επίσης...Όσο βλέπουν κάτω από αναρτήσεις τέτοιου τύπου άσχετες να παραληρούν τόσο θα πολλαπλασιάζονται...Και φυσικά το block έχει να κάνει με το ότι τους χαλάς την πιάτσα... Θρασύδειλες είναι μη χαλιέσαι...;o))XXX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ σωστή, εσυ εκανες την προσπάθεια σου αυτες δεν θελανε να τους ανοιξεις τα ματια!!
    http://trelokoritsa.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. exeis poly dikio...akou pistopoihtiko gnisiotitas...mas douleuoun mes ta moutra mas...proxtes eixan paei kati ypotithetai "politries" apo ena katastima pou "ypotithetai" anoigei sto kentro tis athinas stin etaireia pou douleuei mia fili mou...peritto na sas po oti tous poulisan maimou palettes kai alla proionta Mac, Estee Lauder kai aromata kai piastikan koroida polles apo ekei mesa...kai malista se poly psiles times...giauto prosexte poly tis "eykairies" kai protimate oti pairnete na to pairnete apo katastimata...auta apo mena! Filia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eeeemaaa emena h mana mou pei8ete me kati tetoia kai files mou... oso k an prospa9w na tous e3hghsw den katalavainoun me tipota...

      Διαγραφή
  10. Καλημέρα....!!! Πόσο καλά τα λες...!!! Μα έστω και μία φορά να έχεις μπει σε κατάστημα της MAC καταλαβαίνεις ότι αυτά που πουλάν είναι ψεύτικα και απομιμήσεις... Ειδικά για της παλέτες και κάτι διπλά και τριπλά ρουζ που ούτε καν υπάρχουν. Εν το μεταξύ έχω πάρει και εγώ εν γνώση μου από το ebay ένα τέτοιο κραγιόν με 2 δολάρια μόνο και οι πιο πολλές από αυτές τα πουλάν 8 με 10 ευρώ.... Κοροϊδεύουν τον κόσμο κανονικά...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ma kai gw sthn polh mou exw ena magazi pou exei stand me [seftika krayion kai exei parei mia fili mou en gnwsh ths. alla oxi kai na mas douleuoun!!!

      Διαγραφή
  11. Πεστα!!
    γιατί έχει παραγίνει το κακό...

    http://sistersbeaute.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έτσι όπως τα λες! Ας μιλήσει επιτέλους κάποια και να τα πει τα πράγματα με το όνομά τους, όπως τα λες εσύ! Μάλιστα προχθές που βρέθηκα σto κατάστημα της Mac στο Περιστέρι μπήκα μέσα και εξεπίτηδες (για να μου λυθεί και η απορία) ρώτησα εκεί τις κοπέλες αν τα προϊόντα τους πωλιούνται εκτός απ' τα κατάστήματά τους και μου είπαν "όχι δεν πωλιούνται!" κ.α πολλά!!! Δηλαδή έλεος όχι τόσο που πουκλάνε μούφες (δυστυχώς αυτά συμβαίνουν) αλλά για την ψευτιά και την υποκρισία!!!Ε, αυτά τα δυο πλέιον δεν αντέχονται! Καλά έκανες και τα είπες και ας σε έκανε η άλλη αποκλισμό; Απ' αυτό φάνηκε ψεύτρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Me to pou eipa pws h mac den vgazei paletes oute poulaei ta proionta ths ektos katasthmatwn kai evala kai to gnhsio site na doun oles ta kanonika proionta esvhse ola ta sxolia, to status kai me ekane kai block :D alla den borei na mou klhsei to stoma. ekana ena post na to vlepoun oles oi kopeles pou benoun edw bas kai thn glutwsoun apo kati tetoious apataiwnes!

      Διαγραφή
  13. καλα τα λες kalli μου... αστες οσες θελουν να φανε τα μουτρα τους ας βαζουν οτι σ***α υπαρχει στν μαπα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. wx alh8eia? gt eimai etoimh na parw kapoia pragmata apo ena tetoio profil pou poulaei mac!! wraio post kalli mou ;)
    an 8es tsekare http://allaboutgirls-giwta.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ . ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΠΡΟΦΙΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τετοιες κοπελες ειλικρινα αξιζουν ενα μειλ στην εταιρεια και καταγγελια.δεν φτανει που κοροιδευουν τον κοσμο,συμπεριφερονται και ασχημα σε οποιον παει να δειξει την αληθεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. emaaa! da3u egw den 9elw na anakateutw alla ap ti stigmh pou exw to blog mou borw na pw kai gw edw th gnwmh mou kai na proeidopoihsw tis anagnwstries mou gia to ti sumvainei. toulaxiston na mhn koroidepsei aytes.

      Διαγραφή
  17. Βραβειάκι απο μένα για σένα http://fairymakeuptales.blogspot.gr/2012/11/my-1st-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τa sugxaritiria mou .Mpravo sou.Se euxaristoyme.Ara apo katastima hondos center pou exei mesa mac sigoura einai gnisia swsta?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Sto hondos fusika kai 9a einai gnhsia afo0 exei stand. den nomizw na riskarei to onoma toy to katasthma :) Mono apo kei omws na psonizeis :)

      Διαγραφή
  19. Την έχω πατήσει και Εγώ και το κατάλαβα που τα έβαλα δίπλα δίπλα.το ψεύτικο ειναι πιο μεγάλο πιο χοντρό πιο ελαφρύ.έπρεπε να την πατήσω για να το καταλαβω!κραγιόν είχα πάρει.πάει για πέταμα!και καμία σχέση στο χρώμα με το αληθινό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ase pou oi apomimhseis den einai dermatologika elegmenes opote einai kai epikinduno na tis xrhsimopoieis!

      Διαγραφή
  20. Κοριτσια εχουν φτάσει και στην Κυπρο. Μόλις πριν 10 λεπτά ήρθαν 2 κοπέλες από μια εταιρεία στην Ελλάδα η οποία όπως ισχυρίστηκαν πωλεί Mac χονδρικά. Εγω και οι υπόλοιπες συναδέλφοι την πατήσαμε και αγοράσαμε προϊόντα Mac δήθεν με έκπτωση 70%.
    Το ονομα της εταιρείας "Χρώματα κι αρώματα".

    Υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα; Δε νομίζω.
    Όπως και νά' χει, το πάθημα γίνεται Μάθημα.
    Καλό είναι όμως να προσέχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πως μπορώ να καταλάβω τη διαφορά σε παλέτα σκιών?με έβαλες σε υποψίες τώρα και δεν θέλω να πάθω καμία ζημιά,μάτια είναι αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πάντα ψεύτικα αν είναι οικονομικά. Επίσης η μακ δεν πουλάει παλέτες . Με ενσωματωμένες σκιές. Αγοράζεις την παλέτα ξεχωριστά και τις σκιές ξεχωριστά. Πάνω έχω το λινκ για το γνήσιο site της μακ. Πήγαινε εκεί, έχει όλα τα προϊόντα να τα δεις. Για να είσαι σίγουρη να ψωνίζεις από κατάστημα μακ να χεις και το κεφάλι σου ήσυχο.

      Διαγραφή
  22. Αφού δεν έχει παλέτες την πάτησα...Είναι λες επικίνδυνα για τα μάτια?Λυπάμαι να τα πετάξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν το εχεις ηδη δοκιμασει και δεν εχεις παθει τιποτα καλως αν οχι ειναι ρισκο γιατι δεν ειναι δερματολογηκα ελεγμένα :/

      Διαγραφή
  23. ok,ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΗΡΘΑΝ ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗΝ Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΚΑΤΙ ΤΥΠΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΠΡΟΙΝΤΑ ΜΑC ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ??ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΔΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΠΩΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ!!ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΩΛΟΥΣΑΝ ΕΝΑ CONSEALER ΑΠΟ 220€ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΞΙ ΛΕΕΙ 20€/ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΨΩΝΙΖΩ ΜAC APO ΤΑ HONDOS Η ΑΠΟ TA NOTOS ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΛΑ??ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΛΕΤΕΣ ΣΚΙΩΝ!ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΛΟ ΜΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ!ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ψεύτικα ήταν. Οι πωλήτριες έχουν απλά μία παραπάνω έκπτωση από εμάς ίσως αλλά όχι ένα κραγιόν να στο πουλάει 5ευρω. Ηταν σίγουρα ψεύτικα και να ξέρεις ότι κατά 99,9% είναι πάντα ψεύτικα. Επίσης δεν στέκει το ότι τις απέλυσαν. Αφού αυτές είναι απλά πωλήτριες. Αν κάποιο μακ κλείσει θα σταλεί πίσω το εμπόρευμα δεν θα το χαρίσουν στις πωλήτριες.

      Διαγραφή
  25. βρεθηκα να διαβαζω αυτο το post γιατι πατησα στο google να δω τι συμβαινει πια με αυτες τις mac απομιμησεις,γιατι εδω στη πατρα τις βλεπουμε συνεχεια,καθε βδομαδα στη λαικη αλλα και σε μαγαζακια με φθηνα καλλυντικα ακομα κ σε μαγαζι με τσαντες κ αξεσουαρ τα πουλανε,ελεος!εχεις απολυτο δικιο και ελπιζω να ανοιξες τα ματια σε καποιες κοπελες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και γω το ελπίζω! Αλλο να αγοράζεις μουφα εν γνώση σου και άλλο να σε κοροϊδεύουν!

      Διαγραφή
  26. Μια φιλη απο τη δουλεια εσκασε πανω απο 50 ευρω σε επιτηδεια φιλη φιλης που κ καλα ειχε καταστημα καλλυντικων κ εκλεισε(η γνωστη παραμυθα) με ειχε ρωτησει αν θελω κατι να παραγγειλω κ εγω κ ειπα οχι γιατι 99% ειναι ψευτικα. Η φιλη μου παρηγγειλε ομως παροτι την ειχα προειδοποιησει και μαλιστα μου πηρε κ εμενα μια μασκαρα δωρο. Τη βλεπω κ μονο απο τη φθηνιαρικη συσκευασια της ειπα οτι αυτο το προιον δεν παιζει να ειναι mac! Παλι ομως δεν ηθελε να το πιστεψει. Ε και μετα βλεπω πανω στη συσκευασια αντι για mascara double effect να γραφει mascara double effet! Ελειπε ενα c! Τη δοκιμασα παρολα αυτα κ ειναι συμπαθητικη ψευτια , τις κανει ωραιες τις βλεφαριδες. Τωρα δεν ξερω τι να κανω να την πεταξω; Μπορει να μου δημιουργησει προβλημα στα ματια; Εχω κ αλλη μασκαρα την roller lash απο benefit (γνησια!) και ειμαι οκ, οποτε την ψευτικη δεν ειναι οτι την εχω κ αναγκη! Αλλα εκανε 10 ευρω κ ειναι δωρο λυπαμαι να την πεταξω κ την καημενη τη μουφα! Πειτε μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!