Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Αγαπημένες σειρές!!!



Γεια σας κορίτσια! Σήμερα ανεβάζω το βίντεο με τις αγαπημένες μου σειρές! Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψεις μια σειρά χωρίς να αφήσεις spoilers! Και εγώ είμαι πολύ περίεργη! Να φανταστείτε δεν μ αρέσει να βλέπω ούτε trailers! Για να δείτε το βίντεο πατήστε εδώ, και για να διαβάσετε μια μικρή περίληψη για την κάθε σειρά πατήστε ''περισσότερα''! 


Πολύ καιρό πριν, σε μία εποχή ξεχασμένη από τον χρόνο, ένα υπερφυσικό γεγονός έριξε τις 4 εποχές εκτός ισορροπίας. Σε μία χώρα όπου τα καλοκαίρια μπορεί να κρατήσουν δεκαετίες και οι χειμώνες μία ολόκληρη ζωή, επτά αριστοκρατικές οικογένειες μάχονται για την εξουσία! Το κρύο επιστρέφει στα βόρεια του Winterfell και οι υπερφυσικές σκοτεινές δυνάμεις συσπειρώνονται πίσω από το προστατευτικό τείχος του βασιλείου. Στο επίκεντρο της διαμάχης βρίσκονται οι Starks του Winterfell, μία οικογένεια τόσο σκληρή, όσο και η γη που γεννήθηκαν.

Πρόκειται για μία ιστορία με λόρδους, πριγκίπισσες, ιππότες, μάγους, δολοφόνους και καθάρματα που καλούνται να συνυπάρξουν σε μία εποχή ζοφερών οιωνών. Μία ιστορία τραγωδίας, προδοσίας, νίκης, τρόμου. Η μοίρα των Starks, των συμμάχων και των εχθρών τους που προσπαθούν να ισορροπήσουν πάνω σε μία λεπτή κλωστή, με κίνδυνο να πέσουν στο κενό, όπως επίσης και κάθε τους προσπάθεια να κερδίσουν την πιο θανατηφόρα μάχη από όλες: το παιχνίδι της εξουσίας….


[Το cast αυτής της ταινίας είναι τεράστιο! 29 άτομα περίπου είναι οι βασικοί χαρακτήρες, οπότε στην αρχή μπερδεύεσαι λίγο. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να περιγράψω την σειρά μιας και γίνονται πάρα πολλά και το κάθε βασίλειο '' έχει το χαβά του''. Στην ουσία όμως όλοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να πάρουν έναν από τους θρόνους. ]

 [Θυμίζει λίγο φιλαράκια, αλλά πιο εκσυγχρονισμένα. Ο Τεντ, διηγιέται στα παιδιά του μετά από χρόνια, το 2030, την ιστορία του πως γνώρισε την μητέρα τους. Αλλά προτιμά να την περιγράψει τόσο λεπτομερειακά όσο διαρκούν και 8 σεζόν μέχρι σήμερα. Έχει απίστευτο γέλιο!  Να την δείτε οπωσδήποτε!]

Το "How I Met Your Mother" είναι μια φρέσκια κωμωδία που, μεταξύ άλλων, αφηγείται τις προσπάθειες του Τεντ (Τζος Ράντορ) να βρεί την πραγματική αγάπη. Όταν οι καλύτεροι του φίλοι, Μάρσαλ (Τζέισον Σίγκελ) και Λίλι ('Aλισον Χάνιγκαν), αποφασίζουν να παντρευτούν, ο Τεντ αρχίζει την αναζήτηση της τέλειας συντρόφου. 
Μαζί του σε αυτή την προσπάθεια είναι και ο κολλητός του Μπάρνι (Νιλ Πάτρικ Χάρις), ένας αιώνιος εργένης που ξέρει πολλούς και εφευρετικούς τρόπους για να προσεγγίσει μια γυναίκα. Το ενδιαφέρον του Τεντ έχει κεντρίσει η γοητευτική και ανεξάρτητη Ρόμπιν (Κόμπι Σμάλντερς), αλλά η μοίρα ίσως να έχει άλλα σχέδια.
Ο Τεντ αναπολεί, μέσω flashbacks, την εργένικη ζωή του, τις χαρούμενες και άσχημες στιγμές των ραντεβού του και όλες τις απρόβλεπτες και ξεκαρδιστικές καταστάσεις στις οποίες μπλέχτηκε μέχρι να γνωρίσει την γυναίκα της ζωής του.

 Pretty Little Liars είναι αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά μυστηρίου και είναι βασισμένη στη σειρά βιβλίων της Sara Shepard.Σε αντίθεση με τα βιβλία, η σειρά δείχνει τη ζωή των τεσσάρων κοριτσιών ένα χρόνο μετά την εξαφάνιση της φίλης τους Alison. Όταν αρχίζουν να λαμβάνουν τα μηνύματα θεωρούν πως πίσω από την "A" κρύβεται η ίδια η Alison. Σύντομα όμως ανακαλύπτουν το πτώμα της και έτσι τα κορίτσια συνειδητοποιούν ότι κάποιος άλλος γνωρίζει όλα τα μυστικά τους,ακόμα και αυτά που είχαν καταφέρει να κρύψουν για πολύ καιρό και γνώριζε μόνο η Alison.
Το Supernatural είναι μια Αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά περιπέτειας και ταυτόχρονα τρόμου, με αρκετές κωμικές και δραματικές σκηνές με κυρίαρχο θέμα το υπερφυσικό, δημιούργημα του Έρικ Κρίπκε. Μετά τον πολύ παράξενο και υπερφυσικό τρόπο που πέθανε η Μαίρη Γουίντσεστερ, ο άντρας της Τζον, αποφασίζει να βρει τι ήταν εκείνο που την σκότωσε, και γίνεται κυνηγός υπερφυσικών πλασμάτων, κάνοντας τους δύο γιους του να ζουν σαν στρατιώτες. Ο Ντιν, ως μεγαλύτερος, έχει ως σκοπό της ζωής του να προστατεύει τον μικρότερο αδερφό του, αφού αυτό του επιβάλλει πολλές φορές και ο πατέρας του. Καθώς μεγαλώνουν όμως, ο Σαμ μην θέλοντας να ακολουθήσει τον τρόπο ζωής του πατέρα και του αδερφού του, καταφέρνει και σπουδάζει δικηγορία στο καλύτερο πανεπιστήμιο των Η.Π.Α.


 Το The Walking Dead αφηγείται την ιστορία των ανθρώπων που επιβιώνουν στη Γη εβδομάδες μετά την αποκάλυψη των ζόμπι. Παρακολουθεί την ομάδα, της οποίας ηγείται ο αστυνομικός Rick Grimes (Andrew Lincoln), κατά τη διάρκεια της αναζήτησης ενός ασφαλούς τόπου διαμονής.
Ξυπνώντας σε ένα άδειο και έρημο Νοσοκομείο, μετά από βδομάδες ευρισκόμενος σε κώμα,ο αστυνομικός Rick Grimes (Andrew Lincoln) συνειδητοποιεί και ανακαλύπτει ότι είναι απελπιστικά μόνος. Ο Κόσμος όπως τον ήξερε έχει χαθεί μετά από μια επιδημία που μετέτρεψε τους περισσότερους σε Ζόμπι.
Η σειρά μας παρουσιάζει την ιστορία της Elena Gilber μιας 17χρονης μαθήτριας, η οποία ερωτεύεται τον Stefan Salvatore έναν βρικόλακα 162 χρόνων. Η σχέση τους γίνεται ιδιαίτερα περίπλοκη όταν εμφανίζεται ο μεγαλύτερος και σατανικός αδερφός του Stefan ο Damon με πρόθεση να σπείρει τον πανικό στην πόλη και να πάρει εκδίκηση από τον αδερφό του. Στην συνέχεια θα δούμε πως και τα δύο αδέρφια θα δείξουν ενδιαφέρον και αγάπη προς το πρόσωπο της Elena κυρίως λόγω του προηγούμενου κοινού τους έρωτα με την Catherine.

 Αποκαλύπτεται ότι η Elena είναι σωσίας της Catherine. H Catherine επιστρέφει με σκοπό να βλάψει αυτό το τρίο. Η ιστορία διεξάγεται όπως αναφέρουμε και παραπάνω σε μια
φανταστική
 πόλη, το Mystic Falls, η οποία πόλη έχει ιστορικό μεταφυσικών συμβάντων και υπάρξεων ήδη από τον 17ο αιώνα όπου και δημιουργήθηκε από Άγγλους μετανάστες. Στην ιστορία λαμβάνουν μέρος και άλλα πρόσωπα όπως ο Jeremy Gilbert (αδερφός της Elena), η Bonnie Bennett (κολλητή φίλη της Elena που αργότερα μαθαίνει ότι είναι μάγισσα), η Caroline Forbes (επίσης φίλη της Elena που μετέπειτα γίνεται βρικόλακας), ο Tyler Lockwood (φίλος της Elena)και ο Matt Donovan (παιδικός φίλος της Elena και πρώην αγόρι της). Η πόλη διοικείται από ένα συμβούλιο με απογόνους από τις ιδρυτικές οικογένειες της πόλης. Κάποιες απ' τις ιδρυτικές οικογένειες είναι οι Σαλβατόρ, οι Γκίλμπερτ, οι Φορμπς και οι Λόκγουντ. Αυτές οι οικογένειες προστατεύουν την πόλη από υπερφυσικές απειλές.
[Όπως λέω και στο βίντεο, το SWORD ART ONLINE (SAO) πρόκειται για ένα κινέζικο animation.
Ο Kirito, αγοράζει ένα νέο παιχνίδι προσομοίωσης (τύπου WOW, LOL).¨ Όμως κάτι πήγε στραβά. Ο επιστήμονας ο οποίος έφτιαξε το παιχνίδι ''ρύθμισε'' τους παίκτες που πεθαίνουν στο παιχνίδι να πεθαίνουν και στην πραγματική ζωή. ¨Ετσι βλέπουμε τον Κιρίτο να προσπαθεί να τερματίσει το παιχνίδι, μαζί με άλλους παίκτες ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν.]

_________________________________________________________________________________
Sources: http://tvseriesclub.blogspot.gr/2011/10/walking-dead_22.html
http://mpalaporni.blogspot.gr/2012/04/blog-post_04.html
google wikipedia

Τα σημεία που είναι σε παρένθεση τα έχω γράψει εγώ.

5 σχόλια:

  1. Βλέπω απίστευτα πολλες σειρές, μαζί με αυτές και τις μισές από τις δικές σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kai gw! kai ektos ap aytes exw teleiwsei alles h exw afhsei alles sth mesh! m arecoun polu oi seires! kai a3izei na deis kai tis alles mises :P pistepse me einai apisteftes oles! mia kai mia

      Διαγραφή
  2. HIMYM και Big Bang Theory είναι τα αγαπημένα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. exw dei ki egv ligo pretty little liars kai itan kalo...vevaia kata tin gnwmi mou tpt den ftanei t filarakia!!! :P
    http://friendsofbeautyland.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!