Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Its a TAG!!!!

Γεια σας κορίτσια! Καιρό έχω να κάνω ποστ αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω ξεμείνει από ιδέες! Όποια από εσάς έχει κάποια πρόταση ας μου αφήσει σχόλιο από κάτω. Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα συννεφιάς και είμαι πολύ χαρούμενη. Επιτέλους λίγο κρύο! Το κακό είναι πως πρέπει να ανανεώσω λίγο την ντουλάπα μου με χειμωνικά γιατί δεν έχω καθόλου. Έχω ένα κόλλημα να αγοράζω μόνο καλοκαιρινά και στο τέλος το χειμώνα δεν έχω τι να βάλω. Τέλος πάντων. Ελπίζω να σας άρεσε το βίντεο μου! Θα τα πούμε πολύ σύντομα! Au revoir!!! Παρακάτω θα βρείτε τις ερωτήσεις:
  1. Αγαπημένο χρώμα κραγιόν για το φθινόπωρο.
  2. Αγαπημένο χρώμα στα νύχια.
  3. Αγαπημένο άρωμα-μυρωδιά που θυμίζει φθινόπωρο 
  4. Αγαπημένο ρόφημα.
  5. Αγαπημένο κασκόλ/φουλάρι/αξεσουάρ.
  6. Αγαπημένο προϊόν περιποίησης.
  7. Αγαπημένα ρούχα-παπούτσια.
  8. Αγαπημένος προορισμός.
  9. Τι σου αρέσει να κάνεις το φθινόπωρο;
  10. Τι είναι αυτό που σε κάνει να αγαπάς αυτή την εποχή;

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες οι απαντήσεις σου! Αυτό με τα χειμωνιάτικα ρούχα που αγοράζω περισσότερο Καλοκαιρινά και όταν έρχεται ο Χειμώνας δεν έχω τι ρούχο να βάλω, το έχω κι εγώ! Το έχω κάνει ήδη αυτό το Tag.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) thnx! kai gw 9elw twra opwsdhpote botes gt gia xeimwna exw mono psila! kai blouzes.. ase prepei na paw gia psonia gamw tn krisi! :P

      Διαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!