Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Do blue nails have superpowers?

 Γεια σας κορίτσια μου! Λείπω από το youtube γιατί έχει χαλάσει το πρόγραμμα για το edit αλλά θα τραβάω βίντεο και όταν το φτιάξω θα τα ανεβάσω. Λοιπόν στο θέμα μας. Πήγα την παρασκευή στο supermarket για κάποια ψώνια και είδα αυτό το μανό. (Είδα στο βίντεο της macbarbie ότι πήρε τα καινούρια μανό της maybelline και τα λάτρεψε!) Στο δικό μου σούπερ είχε  4-5 αποχρώσεις και απ όλες αποφάσισα να πάρω αυτήν την μπλε/πράσινη/πετρολ; Δεν ξέρω πως ακριβώς να την περιγράψω. Ονομάζετε 654 superpower blue πάντως και περιέχει 7ml. Κόστιζε 3.85. Η συλλογή ονομάζετε colorama.

 Αυτή είναι φωτογραφία από μία στρώση μετά από 2 μέρες που το φόρεσα. Τα νύχια μου βέβαια είναι άθλια αλλά ανυπομονούσα να κάνω ποστ και δεν το σκέφτηκα! Το χρώμα βγαίνει και με μία στρώση αλλά με δύο φαίνεται κάπως ποιο.... περιποιημένο να το πω; Ξέρετε σεις. 
Εδώ είναι φωτογραφία από σήμερα που έκανα και δεύτερη στρώση. Είναι πολύ ωραία η υφή του και το πινελάκι πολύ εύκολο στη χρήση. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από china glaze και OPI. Οπότε αν θέλετε οικονομικό και καλής ποιότητας βερνίκι, τρέξτε! :Ρ 

Το λατρεύω! Δεν θέλω να το φοράω για να μη μου τελειώσει!!! Το βράδυ δείχνει πιο πράσινο για κάποιο λόγο. Στο πακέτο λέει πως διαρκεί 7 μέρες. Θα δείξει. Εγώ βέβαια είμαι και μες τα νερά κάθε μέρα. Το επόμενο που θα πάρω είναι ένα τέλειο ροζ νέον! Πολύ μ άρεσε. Αν και είναι καλοκαιρινό μάλλον θα το πάρω. Κι αν δεν το βρω του χρόνου; Είμαι τρελή εγώ για οτιδήποτε ροζ που δεν φαίνεται φτηνιάρικο!



Εσείς? Έχετε πάρει κανένα βερνίκι απ αυτήν την συλλογή; Γενικά ποιο είναι το αγαπημένο σας βερνίκι; 

3 σχόλια:

  1. Ακριβως αυτο το χρωμα ειδα και εγω στο σουπερ!Νομιζα θα ηταν πιο ακριβο!Τελεια 8α το"χτηπησω"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. haha! Nai kai gw epa9a plaka pou htan toso fthna gia maybelline alla mhn 3exnas oti einai 7ml. pisteuw gi ayto einai etci h timh tous alla sthn teliki mono ta agaphmena mas mano katalame grhgora. :) pisteuw a3izei!

      Διαγραφή
  2. Υπέροχο χρώμα!! Γενικά λατρεύω το μπλε :)

    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!