Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

✄ Extreme Haircuts YeY Or NeY ⁇ ✄


Στη σημερινή ανάρτηση θα φιλοξενήσω την πολύ διάσημη Miley Cyrus. Πολλές αγαπάμε ή μισούμε. Το θέμα βέβαια σήμερα είναι τα μαλλιά της. ΥΕΥ/ΝΕΥ..? Πως σας φαίνονται? Μπορεί να με περάσετε για τρελή αλλά εγώ τα λατρεύω.



Αν και λατρεύω τα μακριά μαύρα μαλλιά όταν βλέπω κοπέλες που τολμούν κάτι τόσο extreme αλλά ταυτόχρονα wearable θέλω πολύ απλά να είμαι αυτή! Στη συγκεκριμένη περίπτωση η Miley νομίζω ότι το υποστηρίζει απίστευτα! Και γιατί να μην τολμήσει κάτι τέτοιο; Αν δεν το κάνει τώρα πότε θα το κάνει; Στα 40 της με 2 παιδιά;  (που λέει ο λόγος δηλαδή.) Εσάς η γνώμη σας ποια είναι; Παρακάτω θα σας βάλω κι άλλες φωτογραφίες από κοπέλες με επιλογές που θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει extreme. Φιλάκια πολλά και αφήστε γνώμες!






















 
Πηγή φωτογραφίας της Miley:
 https://twitter.com/MileyCyrus/status/234827694230102016/photo/1
πηγή άλλων φωτογραφιών: weheartit.com

3 σχόλια:

  1. Η Miley είναι απίστευτα όμορφη με την αλλαγή που έκανε και στο χρώμα και στο κούρεμα!Το υποστηρίζει τέρμα και σίγουρα λατρεύω τα extreme κουρέματα!Μάλιστα όταν χορτάσω[βαρεθώ] να βλέπω το μακρύ μαλλί μου με περιμένει κάτι extreme και εμένα σίγουρα!Thank you for the post!MrsFashiolistaGr xoxoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!