Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Gel eyeliner!

Γεια σας κορίτσια μου! Χτες βράδυ έμαθα πως ήρθε stand της essence και της azade στην πόλη μου και πέταξα απ την χαρά μου! Πρώτο πράγμα που έκανα το πρωί; Να κατέβω στο κέντρο και να πάρω επιτέλους ένα gel eyeliner που τόσο ήθελα εδώ και καιρό ( gel eyeliner είναι το eyeliner σε μορφή gel μέσα σε βαζάκι).


 Αλλά εκτός του ότι στην πόλη μου δεν υπάρχει ούτε μία μάρκα που να πουλάει gel eyeliner είναι κ ακριβούτσικα μέσω ίντερνετ. Οπότε, από σήμερα μπήκα και 'γω στο club. Πήρα το μαύρο φυσικά το οποίο ονομάζετε midnight in paris01. Όσες δεν το έχετε πάρει ακόμα τι κάθεστε; Είναι απίστευτο προϊόν και μόνο 3.79€! Είναι πολύ μαλακό και εύκολο να δουλέψεις μαζί του. Ενώ δεν είναι αδιάβροχο μένει όλη τη μέρα και δεν πάει πουθενά! Και αν ξεραθεί πιο σύντομα από ένα πιο ακριβό τι πειράζει; Μπορείτε να πάρετε αμέσως άλλο χωρίς να λυπάστε τα λεφτάκια σας. Ακούγομαι σαν διαφήμιση αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη! Ανυπομονώ να δοκιμάσω κι άλλα προϊόντα της ίδιας εταιρίας! Παρακάτω θα δείτε ένα βίντεο για το πώς να τοποθετείτε το eyeliner και τι να κάνετε αν στεγνώσει, σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει.

Φιλάκια πολλά!! :)

How to apply gel liner:
                                   

How to revive your dryied up gel liner:
                                  


4 σχόλια:

  1. Den to exw dokimasei akoma to sygekrimeno alla thelw na to agorasw :3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μμμμμ ενδιαφέρον! Με έβαλες σε σκέψεις...

    :-)

    http://ffffamilyfashionfood.blogspot.gr/

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο αλλά μπήκα στην διαδικασία να ψάξω. Νομίζω εδώ βρήκα κάποια αντίστοιχα eyeliner https://www.atticabeauty.gr/proioda-omorfias/makigiaz/matia/eyeliners/ και σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο από αυτά! Με ανησυχεί βέβαια λίγο το πόσο εύκολα θα εφαρμόζονται αλλά είδα και κάποια eyliner με ειδικό βουρτσάκι που νομίζω θα τα κάνει λίγο πιο εύκολο το εγχείρημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!