Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Bioten Body Lotion - Review


Γεια σας κορίτσια μου, μετά από αυτό το σαββατοκύριακο επιστρέφω! Αν και δεν έχω καθόλου διάθεση τις τελευταίες μέρες, είπα να γράψω αυτήν την ανάρτηση να νιώσω λιγάκι καλύτερα! Λοιπόν σήμερα θα σας μιλήσω για την συσφικτική ενυδατική κρέμα σώματος της bioten.
Η κρέμα αυτή λοιπόν, στο πίσω μέρος της συσκευασίας ισχυρίζεται πως βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και το καθιστά ορατά πιο λείο και σφριγηλό μετά από 7 μέρες.
Εμπλουτισμένο με lipofirm, ένα σύμπλεγμα από φυσικά συστατικά που επαναφέρει την δομή κολλαγόνου του δέρματος, διεγείροντας και ρυθμίζοντας την μικρο-κυκλοφορία. Το δέρμα γίνετε πιο σφριγηλό και ανακτά την λάμψη του. Το Έλαιο Μανταρινιών με τις καθοριστικές και τονωτικές του ιδιότητες βελτιώνει την υφή του δέρματος και επαναφέρει την ελαστικότητα και την απαλότητα του.
Επίσης είναι δερματολογικά ελεγμένο, απορροφάται γρήγορα και είναι paraben free.

Εγώ για να σας πω την αλήθεια ούτε σύσφιξη είδα ούτε τίποτα. Μου αρέσει γιατί είναι πολύ ενυδατική μιας και έχω πολύ ξηρά πόδια.
Η τιμή της είναι καταπληκτική, Κοστίζει 3.99 και είναι 250 ml. Μυρίζει σαν πράσινο ice tea και όταν το απλώνω μου χαρίζει μια απίστευτη δροσιά.
Δεν μου αφήνει καθόλου λιπαρότητα στο δέρμα και απορροφάται γρήγορα.
Σαν απλή κρέμα παίρνει 5/5. Σαν συσφικτική sorry αλλά δεν παρατήρησα τίποτα.  Μήπως είμαι τόσο σφιχτή που δεν συσφίγγεται άλλο;  : Ρ







ΕΣΕΊΣ ΈΧΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΆΚΤΩΜΑ ΤΗΣ ΒΙΟΤΕΝ; ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΆΝΗΚΕ;
ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ;

5 σχόλια:

  1. polu kalo review! xaxa me pethanes me to "mipws eimai toso sfixti?" xaxaxaxa <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπώ τα προϊόντα της bioten! Το συγκεκριμένο δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα! Και θα το δοκιμάσω... με τέτοια τιμή! Πάντως, μην γελιόμαστε, κανένα προϊόν δεν μπορεί να κάνει θαύματα, αν δεν προσέξουμε το σώμα μας, την διατροφή μας, δεν κάνουμε και λίγο γυμναστική......Είμαι η καινούργια σου αναγνώστρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. fusika apla upoti9ete oti kanei kai kapoia pragmata h krema...einai polu wraia krema vevaia dinei polu drosia sto derma!
    euxaaristw pou egines melos sto blog mou!
    kalo vrady!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τη χρησιμοποιω εδω κ κατι μερες ενταξει δεν γινεται να σφιξει μια κρεμα απο μονη της το δερμα δεν περιμενα κατι τετοιο αν δεν χυθει ιδρωτας δε θα δω αποτελεσματα αλιμονο..ομως αφηνει τοσο ωραιο αρωμα καλοκαιρινο κ δροσερο που δε με απασχολει ειναι μια πολυ καλη ενυδατικη για το καλοκαιρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kalli ?? ena vrabeiaki se perimenei :P :*

    http://kgreekbeautyblog.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!