Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

La roche-posay review (effaclar,hydreane riche)

Γεια σας κορίτσια μου! Σήμερα θα σας μιλήσω για μερικά προιόντα της la roche-poshay.
Μερικά τα δοκίμασα από δειγματάκια deluxe  που μου έδωσε η φαρμακοποιός μου και μερικά τα έχω αγοράσει εγώ. Πρώτα απ όλα να σας πω ότι σ αυτό το άρθρο σας λέω την δική μου γνώμη για το πώς λειτούργησαν τα προϊόντα το δικό μου δέρμα.


Ας ξεκινήσουμε με τις ενυδατικές κρέμες που έχω δοκιμάσει.

1.
la roche-posay, effaclar duo


Αυτή η ενυδατική κρέμα χρησιμοποιείται στο ξέσπασμα της ακμής, δηλαδή όταν  έχουμε σπυράκια ακμής φουντωμένα στο πρόσωπο μας. Χρησιμοποιείτε βράδυ και ίσως και απόγευμα (εγώ την χρησιμοποιούσα όμως και το πρωί κι ας μην κάνει.) Είναι σωληνάριο, περιέχει 40ml και κοστίζει γύρω στα 15ευρω

προσωπικά μου άρεσε πολύ ήταν πολύ ενυδατική και έλεγχε την λιπαρότητα στο δέρμα μου. (έχω λιπαρό δέρμα) Την έχω αγοράσει  2 ή 3 φορές και την συνέστησα και στην αδελφή μου που πιστεύω είναι ευχαριστημένη.

2. La roche-posay effaclar M (matte)
Αυτή είναι η ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιώ τώρα. Υπόσχετε να δώσει ματ αποτέλεσμα στο δέρμα σας χωρίς γυαλάδα. Είναι πολύ καλή και νιώθω πολύ ενυδατωμένη. Την χρησιμοποιώ γιατί δεν βρίσκω ίχνος λιπαρότητας κατά την διάρκεια της ημέρας ακόμη κι αν φορέσω foundation. Είμαι αρκετά ευχαριστημένη και θα την ξαναγοράσω. (μέχρι τώρα την έχω αγοράσει 2 φορές)
 Κοστίζει κι αυτή γύρω στα 15ευρω τα 40
ml.

3. La roche-posay effaclar k
Την effaclar k την χρησιμοποίησα από δύο deluxe samples που διήρκησαν δυο εβδομάδες. Βοηθάει στην θεραπεία κατά της ακμής, κάνει το δέρμα πιο λείο και ομοιόμορφο. Περιέχει 30ml και κοστίζει κι αυτή στα 15ευρω (δεν είμαι απόλυτα σίγουρη)

Την λάτρεψα! Είναι απίστευτα ενυδατική  και  κοντρολάρει κι αυτή την λιπαρότητα έως ένα βαθμό.
4. La roche-posay hydreane riche.

Την έχω από δείγμα κι αυτήν. Είναι για ευαίσθητο δέρμα μυρίζει πολύ ωραία και είναι λίγο παχιά. Δεν θα την σύστηνα σε λιπαρά δέρματα.. από ξηρα εως πολύ ξηρα θα ταίριαζε περισσότερο. Την χρησιμοποιώ στην περιοχή γύρω απ τα χείλη που εμφανίζω  ξηρότητα που και που. (πόσο κοστίζει δεν ξέρω)


5.effaclar foaming gel
(
for oily sensitive skin-καθαριστικό προσώπου για λιπαρά δέρματα. )



Το δοκίμασα από δύο δειγματάκια deluxe πάλι. Μου άρεσε πάρα πολύ και το ένιωθα να καθαρίζει το δέρμα μου. Αν εξαιρέσω πάλι αυτή τη μικροσκοπική αίσθηση ξηρότητας στο δέρμα μ άρεσε πολύ. Έτσι κι αλλιώς αφού βάλω την ενυδατική μου και απορροφηθεί νιώθω μια χαρά.6 la roche-posayphysiological michellar solution
Είναι το ντεμακιγιάζ  προσώπου ματιών και χειλιών της la roche-posay. To  έχω σε δείγμα 50 ml  και μ αρέσει πολύ. Δεν είμαι κορίτσι του  ντεμακιγιάζ  σε υγρό . Προτιμώ να χρησιμοποιώ σαπούνι για να ξεβαφτώ. Όμως για τις στιγμές που θέλω να σβήσω το μολυβάκι ή τη μάσκαρα που έχει μείνει κάτω απ τα μάτια είναι τέλειο!!



 Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει πολλές εταιρίες για να έχω μια ολοκληρωμένη γνώμη αλλά εδώ Και ένα χρόνο η  la roche-posay  από τότε που άρχισα να την χρησιμοποιώ  μ έχει βοηθήσει σε καιρούς ακμής και την λατρεύω γι αυτό. Δύσκολα θα αλλάξω εταιρία. Αν και σεις δεν έχετε καταλήξει ακόμη σε κάποια καλή και οικονομική ενυδατική,  ζητήστε απ τον φαρμακοποιό σας δείγματα της  la roche-posay  και δεν θα το μετανιώσετε

Εσείς τι τύπο δέρματος έχετε και ποια είναι η αγαπημένη σας ενυδατική?

7 σχόλια:

  1. Είμαι πιστή στο effaclar gel εδώ και 1,5 χρόνο! Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη απ'αυτή την εταιρεία! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και γω το ίδιο! δεν αλλάζω με τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 'Ισως τα καλυτερα προϊόντα που μπορεις να βρεις σε φαρμακειο ειδικα για το ακνεϊκό δερμα!Το τζελ καθαρισμου μου το συστησε ο δερματολογος μου και δεν το αλλαζω με κανενα..Πριν επαιρνα της Αvene!Πριν λιγες μερες πηρα την duo σε περιπτωση που μπορει να βγαλω καποια σπυρακια αν κ πλεον εχω ξεφορτωθει το προβλημα της ακμης!Μπορω να πω πως κανει δουλεια!Στο site της La roche posay γραφει πως μπορεις να την βαλεις πρωι ή και βραδυ!Εγω την βαζω και πρωι δεν παθαινεις τιποτα!Συγκεκριμενα λεει:Εφαρμόστε πρωί και/ή βράδυ σε όλο το πρόσωπο. Εξαιρετική βάση για μακιγιάζ. Μη φαγεσωρογόνο. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. to fageswrogono den 3erw ti einai alla oi kremes einai polu kales kai oi 3 pou exw dokimasei analoga ths anages tou dermatos mou ka9e fora! latreuw la roche posay kai einai eytyxws oikonomikes!! :D

      Διαγραφή
  4. Σημαινει πως δεν δημιουργει φαγεσωρες!Η' αλλιως σπυρακια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εμενα η effaclar duo που χρησιμοποιω απο το καλοκαιρι μου εφτιαξε την μουρη ρε παιδια! λιπαρο δερμα με ηπια ακμη στα 36 μου.μου εκανε οτι ακριβως υποσχεται.επισης πλενω το προσωπο με το τζελ .λεω να δοκιμασω και την M οταν τελειωσει αυτη που εχω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και μένα η duo με έσωσε! Τώρα που μου έχουν φύγει τα πολλά και βγάζω μόνο περιστασιακά χρησιμοποιώ μία της nivea πάρα πολύ καλή!! Έχω και γι αυτήν review αν σε ενδιαφέρει. Καλημέραα!!

      Διαγραφή

Παρακαλώ μην διαφημίζετε το site/blog η οποιοδήποτε website σας, αν δεν έχει ζητηθεί στο άρθρο. Τα σχόλια τέτοιου τύπου θα διαγράφονται!